Individul de 19 ani a chemat-o la el acasă și ar fi abuzat-o pe fată în repetate rânduri. Cum s-a terminat totul știe colega mea, Delia Săndulachi.

- Bună seara, Delia!

- Bun găsit!

Acuzat că și-a violat colega de meditații

Cei doi au învățat la același liceu așa că fetei nu i s-a părut nimic în neregulă când fostul coleg i-a propus să studieze împreună.

Ar fi ajuns la el acasă în după-amiaza unei zile de vineri, iar la scurt timp după ce a intrat în apartament, ar fi început și coșmarul ei. Agresorul ar fi imobilizat-o, ar fi legat-o de mâini, și a obligat-o să întrețină relații intime, susține victima.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu a avut cum să scape de acolo nici după asta pentru că individul ar fi obligat-o să rămână cu el peste noapte. Tânăra le-a spus anchetatorilor că a doua zi a fost abuzată din nou și abia apoi a fost lăsată să plece. Fata a făcut plângere la poliție, iar procurorii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de viol și lipsire de libertate, iar tânărul de 19 ani a fost reținut.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si