Cei doi polițiștii sub acoperire- un bărbat și o femeie- s-au dat drept clienți și au stabilit o întânire față-n față cu traficanții pe o stradă retrasă din comuna Jilava ca să cumpere, chipurile, droguri.

Când indivizii- 4 la număr- și-au dat seama că nu au de-a face cu consumatori de stupefiante, ci cu polițiștii, au încercat să fugă cu mașină.

Atunci ofițerii au deschis focul.

Un tânăr și iubita lui, luați la țintă de polițiști. Ce spun martorii

Martor: „S-au tras multe focuri de armă. vreo 14. unul de avertizare şi restul în maşină. Şi a mai fost şi un rănit, tot din grupul cu drogurile. l-au impuscat in picior si acolo sub pod l-au prins”.

Suspectul nimerit de gloanțe și rănit la picior coborâse din mașină și o luase la fugă pe câmp. În goana lui a vrut să scape și de pachetul cu droguri, aruncându-l într-un șanț. Mai grav e că în toată nebunia era cât pe ce să fie împușcați oameni nevinovați.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Un bebeluș a fost împușcat mortal de patru ori în mașina în care se afla și mama

Pe stradă- într-o altă mașină- era un tânăr cu iubita lui care, speriați, au plecat în trombă când au auzit focuri de armă, crezând că sunt martorii unei reglări între clanuri interlope. Agenții s-au gândit că fac și ei parte din grupul de traficanți și au îndreptat armele și spre autoturismul lor.

Martor: „S-a speriat când a văzut că s-au scos pistoalele şi că a început să se tragă şi a fugit. A lovit maşina când a dat cu spatele iar poliţiştii au tras după el să îl oprească. El nu a fost rănit."

Un tânăr și iubita lui, luați la țintă de polițiști. O persoană a fost rănită

În schimb, a fost rănită polițișta aflată în misiune.

Ofițer BCCO: Autoturismul anterior mentionat, in momentul in care a incercat sa fugă de la locul faptei, a acroşat intenţionat un alt autoturism staţionat, iar din carambol maşina a lovit-o pe colega noastră, ce făcea parte din echipa constituită de flagrant.

Doi dintre suspecți au fost încătușați și duși la audieri- apoi reținuți pentru trafic de droguri de risc. Al treilea- cel împușcat în picior- este încă internat în spital. Gruparea de traficanți era filată de câteva luni, iar cei prinși în flagrant nu ar fi singurii care fac parte din ea.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: „Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Citeste si: Jandarm de 42 de ani, împuşcat accidental de un coleg în timpul unei şedinţe de tragere

Un dosar penal a fost deschis și în cazul ofiţerului antidrog care a deschis focul. Urmează ca superiorii lui să facă cercetări pentru tentativă de omor şi uz de armă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si