În această după-amiază, în apropierea localității Leghia, județ Cluj, pe DN1 E60, a avut loc un accident rutier. Un autotren încărcat cu sucuri s-a răsturnat pe partea dreapta, la coborâre pe panta cu intersecția cu Leghia. A alunecat aproximativ 200 de metri. Cabina a fost smulsă și trasă sub remorcă. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, șoferul, din Bihor, a rămas încarcerat.

Pompierii de la Detașamentul Huedin au intervenit în acest caz, cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. 

”Victima a fost extrasă şi prezintă leziuni incompatibile cu viaţa. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani”, a precizat ISU Cluj.

”Conducătorul unui ansamblu de vehicule, bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Bihor, se deplasa dinspre Oradea spre Cluj-Napoca. Pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ansamblul de vehicule lovind un stâlp, iar ulterior un cap de pod şi un al doilea stâlp. Din nefericire, echipajul medical prezent la faţa locului a declarat decesul acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Traficul se desfășoară doar pe un fir, alternativ.

Un șofer român a murit în cabina TIR-ului pe care îl conducea

Adrian este șoferul român care a decedat în Anglia. Tânărul a pierit în cabina TIR-ului în care lucra, deși avea multe planuri de viitor.

Tânărul a murit departe de casă, acolo unde lucra și anume în Anglia.

Decesul lui fulgerător le-a adus multă durere apropiaților și celor care l-au cunoscut.

Familia se pregătește acum să-l aducă în țară pentru a-l conduce pe ultimul drum. 

Adrian a murit la doar trei zile după ce s-a angajat la o nouă companie, unde lucra ca șofer de TIR.

Bărbatul a fost găsit mort în mașină, iar familia lui este devastată de durere. Aceștia se chinuie acum să îl readucă acasă, în România. 

Românul și-a dat ultima suflare în cabina TIR-ului

Bărbatul era din Fălticeni și avea o familie iubitoare. Adrian a decis să plece la muncă în străinătate pentru o viață mai bună.

În urmă cu trei zile înainte să moară s-a angajat la o nouă firmă, unde a ocupat postul de șofer de TIR. 

Familia lui are acum nevoie de bani ca să îl aducă în țară și să îl înmormânteze. Vestea că Adrian a murit a lăsat multă durere în sufletele lor, iar mesajele dureroase au apărut imediat pe rețelele de socializare. Bărbatul era iubit de multă lume, iar pierderea lui a stârnit multă suferință în inima celor care voiau să îl mai vadă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„S-a dus prea devreme, un suflet drag, o inimă bună. De ce ai plecat copile? Mai voiam să mai stăm de vorbă, să mai povestim, să mai râdem… să ne spui aventuri din cursele tale. Viața a fost crudă cu tine. Nu te vom uita niciodată! Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani, dar o să te aducem acasă, unde ai crescut și unde îți plăcea. Mergi liniștit lângă mama ta, sunt sigur ca o sa aibă grijă de tine.”, a scris o persoană, potrivit știridiaspora.ro.

Citește și: Un șofer român a condus aproape 20 de ore încontinuu. Polițiștilor din Austria nu le-a venit să creadă

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si