Trafic blocat pe două linii de tramvai

Circulația a fost oprită de polițiști în Sectorul 5, în zona în care tramvaiul a deraiat și se așteaptă rezolvarea problemei și punerea în circulație a tramvaielor blocate. 

Încă nu se cunosc cauzele pentru care tramvaiul a deraiat.

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu scapă de unul dintre dosare. A fost achitat de Curtea Supremă după ce procurorii l-au acuzat de "abuz în serviciu"

Din cauza traficului îngreunat de intervenția STB, șoferii sunt sfătuiți să evite zona. Sensul dinspre Șoseaua Viilor spre Șoseaua Progresului este blocat. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din fericire, nu au fost raportate victime. 

Un pensionar a murit într-un tramvai din Capitală

Un bărbat a murit într-un tramvai din București, pe traseul Prelungirea Ferentari, în zona capătului de linie Zețari.

Primele informații arată că bărbatul avea 77 de ani și i s-a făcut rău în timp ce  se afla în tramvai.

Citeste si: O româncă a postat un mesaj pentru conaționalii care se întorc din străinătate. Declarațiile au ajuns virale: "Dacă mergeți în țară să nu începeți ..." 

"Liniile 8 și 23 au fost blocate 20 de minute pe Prelungirea Ferentari, în zona capătului de linie Zețari. Cauza: călător decedat în tramvai. S-au deplasat la fața locului specialiștii INML", este mesajul transmis de reprezentanții Societății de Transport Bucureşti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si