Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un val de aer tropical traversează România: Temperaturi cu maxime de până la 28 de grade

Temperaturile din țară vor ajunge la maxime de până la 28 de grade Celsius după ce un val tropical va traversa România.

Redactia Stirile Kanal D,

Aerul tropical aduce maxime de 20 de grade [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Temperaturile vor continua să crească, de la o zi la alta. Un val de aer tropical va aduce maxime de până la 28 de grade. Când și unde se vor înregistra temperaturile de vară ne spune colega mea, Oana Guran”, a transmis Christian Sabbagh.

Temperaturi de vară din cauza aerului tropical

„Valul de aer tropical, provenit din Sahara, va intra și in țara noastră, de mâine. Căldura va ajunge mai repede in partea de vest, unde se vor atinge maxime de pana la 26-27 de grade, încă din weekend. De la începutul săptămânii viitoare, valul tropical va cuprinde și restul țării. In majoritatea regiunilor temperaturile vor porni de la 20 de grade și vor atinge 28 de grade, în vest și sud.

Și la munte va fi foarte cald: termometrele vor arăta în jur de 15°C la altitudini de 1500 de metri. Vremea neobișnuit de călduroasă va persista, iar meteorologii spun că în perioada următoare nu vom avea ploi”, a spus Oana Guran.

Citește și: Cum va fi vremea de Paște? Vremea se pare că se încălzește treptat. Ce spun meteorologii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI