Dupa ce l-au imobilizat pe agresor, oamenii au sunat la 112, dar in loc sa intervina, politistii le-ar fi cerut apelantilor sa ofere mai intai, telefonic, dovezi ca a existat intr-adevar o tentativa de viol.

Un echipaj ar fi fost trimis la caz abia dupa jumatate de ora, acuza martorii.

Pornit de niste instincte bolnavicioase, Stefan Cruceriu, in varsta de 43 de ani, a atacat putin dupa 10 seara.

S-a dezbracat in apropierea unei statii de autobuz si s-a napustit asupra unei biete femei, care doar ce coborase din mijlocul de transport si se indrepta spre casa.

Tipetele ingrozite ale victimei au fost auzite de niste barbati care petreceau la un bar din apropiere. Ei au fost salvarea femeii si au intervenit mai prompt decat orice echipaj.

Dupa ce l-au imobilizat pe violator, barbatii au sunat la 112. Insa ce ar fi auzit la celalalt capat al firului i-a cutremurat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Martor: Din ce am inteles, dupa ce a inchis telefonul, a zis ca politia va veni in cazul in care exista dovezi reale, concludente.

Martor: Cei de la 112 intrebau cum arata, daca e omor. Bai, nene, vino repede incoace daca vrei sa ajuti pe cineva, daca nu, lasa-ne in pace.

De aici si pana la sosirea efectiva a unui echipaj de politie la fata locului, datele difera.

Zona apartine de Sectia 5 de Politie, aflata la numai doi kilometri distanta de tentativa de viol. Cu toate acestea, martorii spun ca s-au scurs inutil zeci de minute pana cand oamenii legii s-au convins ca trebuie sa intervina.

Reprezentantii din Politie au insa alta versiune.

Marius Niculescu, purtător de cuvânt IPJ Constanta: In urma verificarilor interne s-a stabilit ca atat operatorul de la 112, cat si dispecerul de la Sectia 5, dar si patrula de interventie au actionat cu celeritate, interventia durand undeva la 10 minute.

Stefan Cruceriu nu este la prima infractiune de acest gen. In 2007 a fost condamnat definitiv pentru viol, in Vaslui, dar pedeapsa a fost de numai 3 ani de inchisoare. Scurta perioada de detentie nu l-a reabilitat, decat aparent.

De curand chiar incepuse o relatie cu o femeie care il credea om serios. Astazi a venit sa-i aduca de mancare in arest, dar fara sa stie de ce este acuzat.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si