Un zâmbet spectaculos poate cuceri pe oricine. Cum vedetele autohtone afișează mereu o dantură perfectă, am vrut să aflăm și noi care este secretul unui zâmbet de milioane. Iată ce ne-au spus!

Secretele unui zâmbet de vedetă

Recunoscută pentru grija pe care o are pentru înfățișarea ei, Lavinia Pîrva recunoaște că nu se uită la buget atunci când vine vorba despre îngrijirea personală.

Într-unul dintre cele mai noi videoclipuri ale cântăreței, fanii i-au apreciat dinții imaculați.

Citește și: VIDEO- Scrâșnitul din dinți, afecțiunea despre care nu știm că o avem. Din ce cauză apare această problemă, dar și ce opțiuni de tratament există în acest caz

Lavinia Pîrva: „ De la dantură pornește frumusețea și Laura știe că eu atunci când privesc un om, primul lucru pe care îl observ este dantură. Îmi place să văd o dantură frumoasă, curată, îngrijită și lucrul aceasta spune multe despre omul din fața mea.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zâmbetul impecabil i-a adus succes în mediul online Larisei Udilă. Frumoasa brunetă ia în calcul acum să își pună un aparat dentar.

Larisa Udilă:   Vreau să lucrez acum la dantură că am niște mici imperfecțiuni, nu sunt cele mai mari imperfecțiuni, dar sunt imperfecțiuni. Trebuie să mai lucrez. Văd toate defectele.”

Și cântăreața Melina acordă o atenție deosebită zâmbetului ei.

Citește și: VIDEO- Lavinia Pârva, secretele frumuseții. Artista afișează nu doar o siluetă de invidiat, ci și un chip impecabil

Melina: „Eu am avut probleme serioase cu dantură, am purtat de două ori aparat dentar. Este foarte importantă sănătatea dinților, și nu numai, și a gingiei.”

Acest lucru este confirmat și de medici.

Cristofor Derioiu, Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Facială: Întotdeauna trebuie să punem prevenția pe primul plan, dar dacă ajung mai devreme nu ajung în situații limită.”

Așadar, un zâmbet de milioane presupune investiția de timp și de atenție. Rezultatele sunt însă întotdeauna pe măsură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si