Vara la all inclusive, iarna în destinații exotice. Așa s-ar putea descrie preferințele românilor în materie de vacanțe. La târgurile de turism, cele mai căutate sunt sejururile de 7 zile, cu toate serviciile incluse, iar pentru luna decembrie, agențiile au o mulțime de oferte. Cei care își cumpără pachetele din timp reușesc să facă și economii, a transmis Silvia Ioniță.

Unde zburăm în 2024?

Nu s-a terminat încă anul, dar când vine vorba de vacanțe, românii știu deja cum vor petrece în 2024. Iar ofertele sunt din plin.

Cele mai căutate destinații pentru vacanța de vară rămân tot Grecia, Turcia, Egipt și Spania. Când vine vorba de vacanțele de iarnă, românii pleacă în locuri exotice.

75 la sută preferă chartere, cu pachet complet: transport, cazare și mâncare, un sejur de 7 nopți. Mai sunt și care preferă city break 3 nopți-4 zile, mai sunt ăi 20 la sută care aleg exotice, anul ăsta mai avem locuri de Revelion. Thailanda, Mauritius și mai vindem unele pachete cum e Jamaica, Republica Dominicană, Mexic și mai sunt care aleg safari în Zanzibar, Tanzania si Kenya. Reduceri foarte bune să fie mulțumit clientul și să aibă medicamentul antistres natural, a declarat Sofian Zereik, proprietar agenție turism.

Citește și: Elevii din zonele afectate de viscol și ninsori se întorc la școală, de marți. Cum se vor recupera cursurile/ Anunțul făcut de Ministerul Educației

Cei care nu și-au cumpărat un sejur de Crăciun sau Revelion pot opta pentru astfel de locații, iar prețurile sunt destul de accesibile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Una dintre cele mai importante oferte pe care plusăm în perioada aceasta ar fi Thailanda, cu prețuri începând de la 1.219 euro de persoana. Zbor din Cluj-Napoca cu escală în Istanbul. E o destinație foarte căutată pentru familiile cu copii, cât și pentru cupluri, a declarat Andrada Coman, reprezentant agenție turism.

Iar cei care preferă frigul pot încerca o vacanță în cele mai îndepărtate destinații înghețate: Islanda și Groenlanda. Acolo, turiștii pot avea parte de experiențe de neuitat.

Este cerere și pentru această perioadă și asta în special pentru Aurora Boreala. Pachetul nostru include prețul la destinație, asta înseamnă partea de transport, cazare cu micul dejun, cu ghid asigurat și acreditat. Prețul unui pachet începe de la 950 de euro pentru un tur de 5 zile, 4 nopți și poate să ajungă chiar și la 2.400 de euro dacă se optează pentru turul din Groenlanda, a declarat Tudor Bodea, travel consultant.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Când vine vorba de destinații de iarnă, romanii preferă și stațiunile de schi aflate în Alpi sau cei mai cu dare de mână aleg să își petreacă sărbătorile în Laponia, acasă la Moș Crăciun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si