Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Uniforme controversate pentru postași. Cum vor arăta obiectele vestimentare? ,,Gândiți-vă că o să îi vedeți pe stradă”

Poștașii primesc uniforme noi! Totuși, obiectele vestimentare nu sunt pe placul celor care urmează să le poarte!

Redactia Stirile Kanal D,

Uniforme controversate pentru postași [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În timp ce își strigă nemulțumirile pentru salarii, poștașii primesc uniforme noi. Până în luna aprilie, toți angajații vor avea noua costumație, însă obiectele vestimentare nu sunt deloc pe placul celor care urmează să le poarte, a transmis Christian Sabbagh.

Uniforme controversate pentru postași

Toți poștașii vor primi până la finalul lunii aprilie noi uniforme. Câteva piese deja au ajuns la angajați, care se declară complet oripilați de piesele vestimentare pe care vor fi nevoiți să le folosească.

Dumitru Costin, președinte BNS- Dintr-o dată ne trezim cu o chestie care arată groaznic, am fost sunați de oameni care au fost îngroziți de ceea ce au văzut. Gândiți-vă că o să îi vedeți pe stradă în uniforma aia sinistră, în griul ăla ciudat.

Și nu doar culoarea este cea care îi nemulțumește pe angajați.

Dumitru Costin, președinte BNS- În loc să alegi un design adecvat, să păstrezi o linie de îmbrăcăminte elegantă să acorde prestanță factorilor poștali, vii cu un model de uniformă care parcă e luat din Kim Jong un.

Dar uniformele nu sunt văzute cu ochi buni nici de oamenii de rând.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

,,Seamănă cu o îmbrăcăminte de gunoieri’’, a spus un bărbat.

Pentru cei care lucrează cu lucruri murdare și poștașii nu știu, eu i-aș îmbrăca în bleu.

,,Nu știu cine le-a făcut. Și pentru pușcăriași le fac mai frumoase’’, a spus o femeie.

Doamna Ioana a lucrat în țesătorie. O uniformă pentru cei care îi aduc pensia în fiecare lună ar fi arătat cu totul și cu totul diferit în viziunea ei.

Citește și: Poșta Română protestează! Angajații amenință că intră în grevă generală

,,O bluziță vara, un pantalon elegant, am spus blug. Iar iarna o gecuță frumoasă nu colorată ca a mea, în sigla poștei’’, a spus doamna Ioana.

Și reprezentanții Poștei Române sunt conștienți că îmbrăcămintea a stârnit controverse în rândul angajaților.

Valentin Ștefan, director general Poșta Română- Pentru uniforme s-a format o comisie cu un număr de salariați care s-au folosit de elementele pe care le-au avut și ei, cunoștințele, cât s-au priceput la țesătorie.

Acestea sunt primele uniforme noi după mai bine de 10 ani pentru angajații poștei, spun reprezentanții instituției.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI