Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Unii oameni se identifică cu animale și merg în patru labe. Noul trend este foarte popular pe TikTok

Un nou trend circulă pe rețelele sociale, îndeosebi pe TikTok. Unii oameni au ajuns să arată și să meargă în patru labe pentru că se identifică drept animale.

Redactia Stirile Kanal D,

Oamenii-animale, noul trend pe TikTok [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Pe rețelele sociale s-au format adevărate comunități de tineri care se identifică cu animale și preferă să meargă în patru picioare… purtând măști, cozi și chiar gheare. Terianii își etalează viața pe TikTok, iar numărul adepților este din ce în ce mai mare", a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Animalele non-umane, un nou trend în mediul online

Au ales să aibă comportamentul unor animale sălbatice: sar, fac tumbe, merg în patru labe și vânează în natura. Iar unii dintre tineri chiar postează ghiduri pentru părinții unor astfel de adolescenți.

Citește și: VIDEO- O comună din județul Galați este terorizată de hoți, de un individ cu un topor. Bărbatul le fură animale sau fdiferite obiecte

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Chiar și profesorii de la școală sunt nevoiți să accepte elevii care vin la ore cu urechi și cozi care le atârnă la spate, iar concluzia lor este că adulții nu mai au nicio autoritate în fața copiilor.

Tinerii își arată trăirile pe TikTok și caută suflete care au aceleași gânduri și pasiuni, sub anonimatul unei măști a animalului cu care rezonează. Teriantropia sau schimbarea formei este des întâlnită în mitologie, dar și în folclor, și reprezintă capacitatea unei ființe de a se transforma fizic într-o alta formă sau ființă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI