Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Universul magic din Laponia. Moș Crăciun îi primește în vizită în casa sa pe copiii cuminți

În universul magic din Laponia, vizitatorii tărâmului de basm se pot aventura și pot chiar să viziteze casa Moșului. Locuința, situată în pădurea laponă, îi întâmpină pe turiști cu peisajul de vis, dar și cu doi reni simpatici.

Maria Stiuca,

Casa secretă a lui Moș Crăciun [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Celebrul sat al lui Moș Crăciun din Laponia a devenit cunoscut în întreaga lume. Doar că Moșul mai are o casa secretă chiar în mijlocul pădurii lapone, unde îi primește pe toți cei care au fost cuminți. Colegii mei, Mădălina Bichir și Mihai Știrbu vă fac cunoștință cu Moș Crăciun și vă arată universul lui din Laponia”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Tărâm de basm în Laponia. Turiștii pot vizita casa lui Moș Crăciun

Bâtrânelul simpatic, cu barba albă și cu desaga plină, care le aduce cadouri celor care au fost cuminți, a deschis porțile reședinței sale de vacanță. În mijlocul pădurii din regiunea Levi, Finlanda, Moș Crăciun îi primește în universul lui pe toți cei care cred în magie.
„În mijlocul pădurii lapone, Moș Crăciun și-a pregătit casa de sărbătoare, unde îi va aștepta pe cei care au fost cuminți.

Aici, îi va întâmpina cu fursecuri, dar și câteva surprize. Iar cei mici îi pot lăsa lista cu dorințe pentru acest an”, a transmis Mădălina Bichir, reporterul Știrilor Kanal D.
Înainte să pășească în locul secret al Moșului, turiștii mai au parte de o surpriză: întâlnirea cu doi reni, novici în echipa de ajutoare a Moșului.
Apoi se întâmplă magia, iar copiii îl întâlnesc, în sfârșit, pe cel în fața căruia își deschid an de an sufletul și îi spun despre cele mai arzătoare dorințe.

Citește și: VIDEO- Activități de neratat pentru cei care ajung în Laponia. Safari cu reni sau cu căței Husky

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Moș Crăciun primește în casa lui sute de copii din toate colțurile lumii.
Dar cum a ajuns Moș Crăciun atât de iubit de copiii de pretutindeni? Legenda spune că, la marginea unui oraș, cu mult timp în urmă, trăia un meșter bătrân care făcea jucării. Tot anul meșterea la ele cu dragoste și răbdare. Erau minunate și nu semănau una cu alta.
Iar Moș Crăciun ne-a dezvăluit toate colțurile casei sale.


Moș Crăciun a lăsat și un mesaj pentru toți copiii din România:
„Dragi copii din România, să mă așteptați, vin cu siguranță, să-mi pregătiți lângă brăduț păhăruțul cu lapte și biscuiții să am energie să merg pretutindeni în noaptea de Crăciun”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI