„Scene șocante s-au petrecut în Sectorul 1 al Capitalei. Mai mulți interlopi au lovit un tânăr de 32 de ani cu maceta iar mai apoi l-au fugărit pe stradă. Victima este în continuare la spital, iar unul dintre agresori este de negăsit. Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

De negăsit după răfuiala cu maceta

„A fost în oraș, a fost urmărit din oraș și a oprit în fața porții.

Când să se dea jos din mașină, au venit două persoane, unul cu maceta și l-au luat, nu am văzut nimic. Sunt șocată și eu și copiii și familia”, a mărturisit soția victimei.
Este mărturia soției tânărului de 32 de ani ce a fost la un pas de moarte după ce mai mulți indivizi l-au atacat cu maceta. Chiar înaintea acestor scene cumplite, bărbatul ar fi mers la un restaurant din zona Decebal și ar fi avut un schimb de replici cu membrii unui clan interlop din Capitală.
Orbiți de furie, agresorii și-ar fi urmărit victima mai bine de trei ore în trafic până când aceasta a ajuns în fața casei.
„În momentul în care tânărul a ajuns în fața casei, mai mulți l-au lovit cu bestialitate, iar mai apoi l-au urmărit pe stradă”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.
Victima a fost transportată de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală.
Acum, starea de sănătate a tânărului este una stabilă.

Citește și: VIDEO- Joacă între liceeni, tranformată în incident grav. Un elev a ajuns la spital cu rotula fracturată

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit unor surse din anchetă se pare că ar fi vorba de o răzbunare. Iar agresorii au fost identificați pe baza camerelor de supraveghere.
Doi dintre atacatori au fost prinși de polițiști iar în urma audierilor bărbații au primit arest preventiv respectiv control judiciar pentru 60 de zile. Cât despre cel de-al treilea agresor, este de negăsit și a fost emis un mandat de arestare în lipsă. Toți indivizii au fost cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat cu premeditare și complicitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si