Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Unul dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori din Europa, îndrăgostit de viața la țară. S-a apucat de crescut găini

A dat viaţa de la oraş pe cea de la ţară şi nu regretă niciun moment alegerea făcută. Unul dintre cei mai cunoscuţi tatuatori din Europa este, mai nou, agricultor în devenire. Artistul din Sibiu s-a mutat într-un fost sat săsesc, iar în timpul liber se ocupă cu grădinăritul şi creşte...găini şi iepuri.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa l-am gasit astazi pe Ovidiu Popârţan, unul dintre cei mai cunoscuti artisti tatuatori din Europa. Dupa o viata intreaga traita la oras, tanarul si-a dorit sa stea departe de stres si forfota. A refacut o veche gospodarie sasesca unde s-a mutat impreuna cu familia, iar acum experimenteaza din plin farmecul vietii la tara. Si-a amenajat un solar in gradina, a plantat copaci si creste gaini si iepuri de care se ocupa personal.

Tanarul experimenteaza acum din plin farmecul vietii la tara. Si-a amenajat un solar in gradina,  a plantat copaci si creste gaini si iepuri de care se ocupa personal. Din cand in cand lasa deoparte bocancii de biker, ia cizmele de cauciuc si se apuca de treaba in gospodarie.

Citeste si: VIDEO| Ioana Călin dă viață rochiilor de mireasă

Desi este unul dintre cei mai apreciati artisti din Europa, Ovidiu s-a adaptat usor la ritmul vietii din sat si isi face singur mai toate treburile din gospodarie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Nu ma asteptam sa vin de la oras si sa vin sa fca magie pe aici prin gradina, am avut nevoie de timp sa invat(...) Efortul nu mi se pare mare. Mie imi place sa muncesc.

Ma simt bine in aer liber sa ma trezesc dimineta si sa fac ceva in gradina, e ca o inviorare. Nu mai merg la sala... Avand in vedere ca serviciul meu nu-mi permite sa stau prea mult afara, stau mai mult in casa, asa ca incep ziua proaspat.", a spus Ovidiu Popârțan pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?

De cand s-a mutat la tara, artistul face naveta in fiecare zi in Sibiu, unde are un salon de tatuaje.

Citeste si: Andreea Antonescu, ce semnificație aparte are ultimul tatuaj pe care și l-a făcut! „Pentru el l-am făcut...”

Satul Caşolţ se află la aproximativ 15 km de Sibiu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI