Piesa urmează să fie lansată, însă Tzancă nu a avut răbdare și a împărtășit o parte din surpriza muzicală și cu fanii de pe Facebook.

Citește și: Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un copil sărac care își dorea doar o vacă și o fântână

Manelistul a postat un video de la filmări, acolo unde apare alături de Anays. Tzancă Uraganu are doi copii cu Lambada, iar Marymar este pe cale să-i ofere cel de-al treilea copil manelistului.

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un copil sărac care își dorea doar o vacă și o fântână

Tzancă Uraganu a făcut un gest impresionant pentru un copil sărac. Faimosul manelist a postat un mesaj către internauți pentru a luat legătura cu un copil fără posibilități materiale, care a fost filmat în timp de spunea cu ochii în lacrimi că își dorește mâncare pentru el și familia lui. Paul a impresionant o țară întreagă, iar filmulețul s-a viralizat imediat pe TikTok. Printre cei dornici să îl ajute pe copil s-a aflat și Tzancă Uraganu. Iată ce a făcut artistul pentru băiețelul care își dorea doar o vacă și o fântână, potrivit Stirile BZI.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO |Ce a pățit Ciprian Pian în spatele gratiilor: „Omul e făcut să îndure!”

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară. Acesta face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele private. Cântărețul este extrem de activ și pe rețelele de socialzare unde are un număr impresionant de urmăritori. Recent, artistul a fost impresionat de cazul unui băiat pe nume Paul.

Copilul provine dintr-o familie fără posibilități materiale și nu își dorește decât mâncare pentru el și părinții lui.

Băiatul a fost filmat în timp ce spune că are nevoie de o vacă și o fântână, nimic mai mult. Paul a emoționat o țară întreagă, iar mesajele de susținere nu au întârziat să apară.

”Vreau să am o vacă și o fântână. Fântâna ca să nu mă mai duc să aduc apă de departe și vacă pentru ca să am și eu să beau lapte”, spune copilul cu ochii în lacrimi.

Citește și: VIDEO- Tzancă Uraganu, scandal în trafic. Manelistul a fost testat pentru consumul de substanțe interzise

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Artistul a fost impresionat de cazul lui Paul și a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe băiat. Cântărețul de manele a mărturisit că își dorește să îl ajute pe copil să aibă un trai decent și o viață mai bună. Băiețelul nu aspiră la un telefon de ultimă generație sau la un calculator scump, ci își dorește o vacă pentru a bea lapte și o fântână pentru a nu mai merge cu familia kilometri pe jos după apă.

După ce Tzancă Uraganu a postat un mesaj în dreptul filmulețului cu Paul, internauții i-au oferit detalii despre cum poate lua legătura cu copilul. ”Cum pot da de acest copil? Vreau să-i îndeplinesc dorința! Aștept în comentarii un contact. (…) Mă bucur că oamenii mă iubesc și sunt alături de mine, din toate punctele de vedere, nu numai la concerte, chiar și în situații de genul acesta”, a scris manelistul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si