Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Urmărire ca în filme la Arad, cu focuri de armă

Au apărut imaginile urmăririi cetățeanului austriac care, după o ceartă cu un vecin, a luat-o la goană pentru a scăpa de poliție. 80 de kilometri a reuşit să nu fie prins, iar cursa desprinsă din filme s-a terminat doar după 10 focuri de armă. Unul dintre gloanțe a trecut prin umărul bărbatului, care se află acum internat la spital.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trei filtre de poliție puse în calea lui nu l-au speriat pe cetățeanul austriac. Omul era pornit să scape, altfel nu se explică de ce a condus mai bine de 80 de kilometri cu sirenele pe urme. Oamenii legii au recurs în final la focuri de armă, zece la număr. Numai după ce au nimerit roata, duba în care se afla bărbatul s-a oprit în poarta unei case.

Austriacul a fugit de polițiști

Totul a început în seara zilei de joi, în satul arădean Căpâlnaș. Austriacul, în vârstă de 64 de ani, s-a certat cu un vecin, care nu a venit sa il ajute la treburile gospodarești.

Așa că l-a luat la rost iar omul, speriat, a chemat poliția.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Ministerul de Interne, intervenție după acuzațiile șocante din cadrul Poliției Capitalei

Cand s-a trezit la ușă cu oamenii legii, bărbatul a urcat în autoturismul său și a plecat in trombă.

Unul dintre gloanțe i-a perforat umărul

La final, bărbatul a ajuns la spital, unul dintre gloanțe îi perforase umărul. Polițiștii aradeni îl vor audia pe austriac după ce acesta îşi va reveni.

Citeste si: Focar de CORONAVIRUS într-un centru medical, la Galați

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI