Acțiune de amploare de DN2. Polițiștii au încercat să oprească pentru control rutier  un șofer, care i-a ignorat și a încercat să fugă. Urmărirea ca în filme s-a soldat cu tragerea a câteva focuri de armă, cu intenția de a-l opri pe șofer.

Urmărire cu focuri de armă

Acțiunea s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 23.30. Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești, se aflau în comuna Broșteni și au efectuat semnalul de oprire unei autoutilitare.

Conducătorul auto nu a respectat semnalul polițiștilor, le-a acroșat mașina și a fugit pe drumul DN2, spre comuna Andreiașu de Jos.

Echipajul de poliție a început urmărirea șoferului, ajutată de alte 2 echipaje de poliție. Șoferul a accidentat, din nou, o mașină de poliție.

Pentru a-l opri de șoferul fugar, s-a efectuat uz de armă, prin 4 focuri de avertisment în plan vertical.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Crevedia, anchetă fără niciun suspect. Secretarul general al partidului: Eu l-am rugat să candideze pentru PSD

Nu au reușit să scape

Șoferul autoutilitarei a fost oprit în afara comunei Andreiașu de Jos, fiind folosit un dispozitiv oprire forțată (Spike Strip System) de către un echipaj din cadrul Serviciului Rutier.

Operațiunea de urmărire s-a desfășurat pentru a reține un tânăr care nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor.

Operațiunea de urmărire s-a desfășurat pentru a reține un tânăr care nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Conducătorul auto, un tânăr de 18 ani și pasagerul minor, în vârstă de 15 ani, au fugit în pădure, fiind imobilizați și încătușați de către polițiști.

Tânărul de 18 ani a fost condus la sediul Poliţiei Orașului Odobești, unde s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere, aparatul etilotest indicând un rezultat de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, polițiștii l-au condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca mâine, 5 septembrie, să fie prezentat instanței cu propuneri legale.

Citește și: Un bărbat din Maramureș s-a dat drept polițist și a început să dirijeze circulația. Care este pedeapsa primită de agentul fals


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si