Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Urmărire ca în filme pe DN2. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă

Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de amă, noaptea trecută, pe DN2. Operațiunea de urmărire s-a desfășurat pentru a reține un tânăr care nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor.

Elena Tasca,

Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai muolte focuri de amă, noaptea trecută, pe DN2.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acțiune de amploare de DN2. Polițiștii au încercat să oprească pentru control rutier  un șofer, care i-a ignorat și a încercat să fugă. Urmărirea ca în filme s-a soldat cu tragerea a câteva focuri de armă, cu intenția de a-l opri pe șofer.

Urmărire cu focuri de armă

Acțiunea s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 23.30. Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești, se aflau în comuna Broșteni și au efectuat semnalul de oprire unei autoutilitare.

Conducătorul auto nu a respectat semnalul polițiștilor, le-a acroșat mașina și a fugit pe drumul DN2, spre comuna Andreiașu de Jos.

Echipajul de poliție a început urmărirea șoferului, ajutată de alte 2 echipaje de poliție.

Șoferul a accidentat, din nou, o mașină de poliție.

Pentru a-l opri de șoferul fugar, s-a efectuat uz de armă, prin 4 focuri de avertisment în plan vertical.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Crevedia, anchetă fără niciun suspect. Secretarul general al partidului: Eu l-am rugat să candideze pentru PSD

Nu au reușit să scape

Șoferul autoutilitarei a fost oprit în afara comunei Andreiașu de Jos, fiind folosit un dispozitiv oprire forțată (Spike Strip System) de către un echipaj din cadrul Serviciului Rutier.

Operațiunea de urmărire s-a desfășurat pentru a reține un tânăr care nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Conducătorul auto, un tânăr de 18 ani și pasagerul minor, în vârstă de 15 ani, au fugit în pădure, fiind imobilizați și încătușați de către polițiști.

Tânărul de 18 ani a fost condus la sediul Poliţiei Orașului Odobești, unde s-a stabilit faptul că nu posedă permis de conducere, aparatul etilotest indicând un rezultat de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, polițiștii l-au condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca mâine, 5 septembrie, să fie prezentat instanței cu propuneri legale.

Citește și: Un bărbat din Maramureș s-a dat drept polițist și a început să dirijeze circulația. Care este pedeapsa primită de agentul fals

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI