Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Urmărire ca în filme pe străzile din București! Un bărbat s-a ținut după mașina soției, i-a spart geamurile, apoi a lovit-o și pe ea. Incredibil unde a fost prins de oamenii legii!

Un bărbat din București şi-a urmărit soţia în trafic, i-a spart geamurile de la maşină, iar mai apoi a vrut să fugă din țară.

Stefania Pavel,

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incident teribil în Capitală! Un bărbat din București şi-a urmărit soţia în trafic, i-a spart geamurile de la maşină, a lovit-o, apoi a vrut să fugă din ţară, însă a fost prins la frontieră, a scris Antena 3 CNN.

"La data de 20 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă 53 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 18 aprilie 2024, Secția 4 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 22.00,

de către o femeie, în vârstă de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, soțul ei ar fi urmărit-o, iar când aceasta a oprit mașina, în dreptul unui imobil din Sectorul 1, bărbatul i-ar fi spart geamul cu un obiect contondent, după care ar fi agresat-o fizic, lovind-o de mai multe ori, cu acel obiect.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Polițiștii au demarat cercetările și investigațiile pentru depistarea bărbatului în vârstă de 53 de ani, bănuit de comiterea faptelor”, se arată în comunicatul poliției.

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un bărbat a fost diagnosticat cu botulism după ce a mâncat conserve cu pește. Care sunt simptomele acestei boli și la ce trebuie să fim atenți?

Cum a reușit femeia să sune la poliție?

În cele din urmă, femeia în vârstă de 38 de ani a fost cea care a sunat la Poliţie după ajutor.

Ea a povestit agenților cum a fost urmărită în trafic de bărbatul care era chiar soţul ei, iar atunci când aceasta a oprit în dreptul unui imobil din Sectorul 1, ar fi spart geamul maşinii cu un obiect. Apoi, a agresat-o pe ea cu acelaşi obiect, mai informează sursa citată mai sus.

Într-un final, oamenii legii l-au identificat pe bărbat, care ar fi vrut să plece din țară. Poliţia de Frontieră l-a dat în consemn, iar poliţiştii din Timiş au ajuns și ei la scurt timp acolo. Individul a fost adus la Secţia de Poliţie 4, acolo unde a fost făcută plângerea și acolo unde a fost reţinut pe 24 de ore. 

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Misterul din spatele brânzei din piețele românești. Semnal de alarmă: „Nu este neapărat telemea de oaie cu vacă”

Totodată, judecătorii au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Acum, cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 4 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI