„De mâine școlile se redeschid în zonele afectate de viscol, dar apar alte probleme. Gerul pune stăpânire pe toată România. Colega mea, Delia Săndulachi, este în direct. Delia, ce temperaturi s-au resimțit astăzi și ce urmează?”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D

Urmează ger năpraznic în România

„Bun găsit! La Iași, la ora 11, temperatura resimțită era de minus 14 grade, iar termometrele arătau minus 10 grade. La Tecuci, se simțeau minus 13 grade din cauza vântului.

Culmea, la Miercurea Ciuc, localitate considerată polul frigului în România și aflată la o altitudine mai mare, temperatura era mai suportabilă: minus 4 grade în termometre și minus 7 grade valoarea resimțită. La Călimani, în schimb, viscolul a făcut ca valoarea resimțită să ajungă la minus 20 de grade.
Dar ce e mai rău abia urmează.

Citește și: VIDEO- „Surprinși” de iarnă, blocați în trafic. Iașiul, cel mai afectat oraș în urma ninsorilor neîncetate

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Gerul cuprinde toată România, iar cel mai frig va fi în estul Transilvaniei. În această noapte, La Miercurea Ciuc sunt anunțate minus 20 de grade. La Brașov, în orele următoare vor fi minus 16 grade.

Și aici, la Iași, e ger: temperatura prognozată este de minus 16 grade. Meteorologii urmăresc în timp real temperaturile resimțite, dar se estimează că acestea vor fi cuprinse între minus 18 și minus 22 de grade.
În București va fi ceva mai bine, cu minus 6 grade în termometre, la fel ca și în vestul țării, la Timișoara”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si