Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Urmează trei zile de ninsori în România

Ninsorile anunţate de meteorologi au început să pună stăpânire pe țara noastră și au adus deja și primele probleme. În Sibiu oamenii au rămas fără curent electric după ce mai mulți stâlpi au fost puși la pământ din cauza rafalelor de vânt, iar în Constanța s-a intervenit cu utilaje de deszăpezire încă de primele ore. Urmează 3 zile de ninsori și vreme severă chiar şi în Capitală.

Razvan Ilie,

Ninsorile și vântul au creat probleme în Sibiu și Constanța

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

România sub informare meteo de ninsori.  Meteorologii au emis sâmbătă dimineață o avertizare de vreme severă, cu ninsori și vânt puternic, care vizează în principal jumătatea de sud a țării.

Urmează trei zile de ninsori în România

Capitala va fi și ea sub asediul ninsorilor, începând din seara aceasta, iar stratul de zăpadă va ajunge să aibă chiar și 30 de cm la începutul săptămânii.

"Este vorba despre ninsori pe arii extinse și însemnate cantitativ, în special în noaptea de duminică spre luni, 10 spre 11 ianuarie, și pe parcursul zilei de luni, 11 ianuarie, când se va depune strat de zăpadă, local, consistent.

Vor fi și intervale cu ploaie și lapoviță și se va forma polei", a declarat Dinu Mărășoiu de la Administrația Națională de Meterorologie.

Citeste si: VIDEO- Aglomerație uriașă pe pârtiile de schi

Ninsorile și vântul au creat probleme în Sibiu și Constanța

În Sibiu situația este gravă încă de ieri- rafalele de vânt și ninsoarea au pus la pământ mai mulți stâlpi de electricitate și oamenii au rămas în beznă totală timp de 2 ore.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Judeţul Sibiu plus alte 5 din vestul şi nord-vestul ţării au avut probleme cu furnizarea de curent electric şi din cauza avariei majore declanşate ieri.

"A mai fost acum 2, 3 săptămâni. A picat după-amiază şi până noaptea târziu". "Era TV-ul aprins, am avut necaz cu centrala, mergea, s a luat curentul si nu mai mergea, s a lucrat la ea, a fost stricată...", spun oamenii.

Citeste si: VIDEO- Români, prinși în iadul alb din Spania

Zeci de oameni au acum apartura electrocasnică defectă din cauza avariei, iar mulți alții au rămas blocați în lifturi și au fost scoși cu ajutorul pompierilor. O anchetă europeană a fost demarată pentru a se stabili exact cine este vinovat pentru uriaşa pană de curent.

Nici județul Constanța nu a scăpat de ninsori. Încă de la primele ore ale dimineții au fost trimise utilajele pentru deszăpezire ca să evite blocarea drumurilor.

Citeste si: Alertă ANM de ultima oră. Ninsori puternice în următoarele zile

Avertizarea de vreme severă este valabilă până marți dimineața la ora 6, astfel că autoritățile sunt în alertă pentru a fi evitate targediile sau blocajele la nivel național.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI