Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ursii au coborat printre oameni in Busteni si Vrancea

Un urs s-a dat in spectacol seara trecuta in centrul statiunii Busteni. Animalul a coborat din padure in cautare de hrana si a ajuns chiar in mijlocul oamenilor. Inconstienti, turistii si localnicii s-au apropiat de el periculos de mult pentru a il filma.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Seara trecuta, in jurul orei 22.00, oamenii care se aflau in centrul Busteniului au dat nas in nas cu musafirul neasteptat. Ursul, coborat din padure, se plimba linistit pe langa locuintele oamenilor si a devenit centrul atentiei.

Imprudenti, oamenii care il filmau aceste au incercat sa alunge animalul in padure. O tragedie s-ar fi putut produce in orice moment. Cand s-a simtit incoltit de oameni, ursul a incercat chiar sa atace.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Locuitorii din Busteni spun ca astfel de scene se petrec aproape zilnic in oras, iar autoritatile nu gasesc solutii pentru a rezolva problema.

Animalele salbatice coboara de multe ori chiar si in apropierea drumurilor nationale. Un pui de urs a fost filmat pe o sosea, in apropiere de localitatea Gresu, din Vrancea.

Specialistii spun ca, daca nu se simt in pericol, ursii nu ataca oamenii.

Primul instinct al lor este sa fuga cand ajung in apropierea unui om. Cei care dau nas in nas cu animalele salbatice sunt sfatuiti sa nu se apropie de ele si sa sune imediat la 112.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI