Un urs care săptămâna trecută și-a făcut apariția în mai multe zone din municipiul Brașov, inclusiv în parcarea unui mall din oraș, a fost prins, luni de dimineață. 

Animalul a fost eutanasiat din cauza rănilor grave suferite după ce a căzut de la primul etaj al parcării mall-ului.

Ursul a fost eutanasiat

Un urs care în cursul săptămânii trecut şi-a făcut apariţia în cartierul Răcăcău şi pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov a fost prins de către autorităţi, luni dimineaţă.

Citește și: VIDEO- Misiunea incredibilă a pompierilor din Hunedoara! Au salvat de la moarte o cățelușă, captivă într-o conductă de deversare: „Felicitări!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit datelor furnizate de oficialii Primăriei Brașov, luni dimineață, în jurul orei 04:30, animalul a intrat în parcarea unui mall, a urcat la priimul etaj al parcării și de acolo a ieșit pe un balcon. A vrut să scape de captivitate și a căzut de la înălțime. Animalul a reuşit să plece, fiind prins de către echipa de intervenţie pe strada Romană din municipiu.

„Având in vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea în parcarea mall-lui şi până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenţie şi nu a reprezentat nici un risc pentru braşoveni”, precizează oficialii administraţiei locale. 

Citește și: Un bărbat a fost prins în timp ce captura ilegal păsări din specia Sticlete

Un bărbat a fost prins în timp ce captura ilegal păsări din specia Sticlete

Inspectoratul  de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi a  întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care a fost prins  în timp ce captura ilegal păsări din specia Sticlete.

La data de 3 iunie 2023, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Oraș Târgu Bujor a depistat, pe raza localității Târgu Bujor, în zona cunoscută sub denumirea de Lunca pârâului Chineja, un bărbat de 46 de ani, în timp ce captura, fără drept, exemplare de păsări din specia Sticlete (Carduelis).

Persoana în cauză folosea cuști prevăzute cu dispozitive special confecționate pentru capturarea păsărilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si