„Drumul dintre Costinești și Craiova s-a transformat într-un calvar pentru o sută de elevi și profesori. Au plecat cu întârziere și au rămas pe drum, fără aer condiționat, la peste 40 de grade Celsius. În plus, o ușă de la vagon a fost legată cu sârmă. Cei de la CFR dau vina pe câțiva tineri care au vrut să fumeze și așa ar fi stricat ușa”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Un vagon a deraiat de pe șină, pe ruta Brașov-București Nord. În tren se aflau aproximativ 200 de călători

Ușă legată cu sârmă și lacrimi din cauza căldurii

Așa au călătorit o parte din drum tinerii care se îndreptau spre Craiova. Ulterior, în apropiere de Fetești, trenul a fost oprit și angajații au găsit o soluție românească pentru ușa defectă. Au legat-o cu sârmă.

„Călătoria cu trenul a fost oribilă. Nota zero! Vă spun sincer: nu puteam să mă opresc din plâns de cald ce era. Eu am zis: Nu mai vin cu trenul, cel puțin cu CFR-ul, în viața mea”, a spus o tânără.

Călătoria dintre Costinești și Craiova a durat 12 ore. Cu 6 ore mai mult decât ar fi trebuit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

„Să nu ai posibilitatea să-ți iei o apă... să lege ușile cu sârme... e horror! Locomotiva s-a stricat. La dus a fost aceeași problemă, acum 7 zile. Au stat 13 ore pe drum, fără aer condiționat”, a spus un bărbat.

Tinerii și profesorii se întorceau din tabără.

„Apă? Mâncare? De unde doamnă? A fost oribil”, a spus o tânără.

Cei 100 de elevi din Craiova au fost așteptați de părinți în gară. Oamenii au stat cu sufletul la gură după ce au auzit calvarul prin care trec cei aflați în tren.

„Cu siguranță am fost îngrijorați. Am încercat să fac o sesizare, să transmit pe site-ul CFR Călători, m-au redirecționat pe o sută de pagini”, a precizat o doamnă.

Citește și: VIDEO Întârzieri cât o zi de vară la mersul trenurilor. Situație fără precedent creată de CFR, din cauza caniculei

Ce au spus cei de la CFR

Am cerut un punct de vedere la CFR Călători. acești spun că întârzierea ar fi fost numai de 3 ore, iar de vină sunt restricțiile de viteză, aglomerația de la finalul festivalului Beach, Please, dar și pasagerii.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

„Publicul din tren a dorit să fumeze. Aici s-a întâmplat o situație tragi-comică. La vagonul 5, clasa a II-a, publicul, călătorii, care erau în tren, au forțat ilegal deschiderea ușii trenului”, a precizat Ada Meseșan, purtător de cuvânt CFR Călători.

„A avut întârziere de la plecare. Au fost probleme cu aglomerația până la Constanța, au stat pe jos”, a spus o doamnă.

De fapt, problemele au început încă din gara din Costinești. În fapt, o haltă în care tinerii au așteptat sub cerul liber, în condiții greu de imaginat. Cei de la CFR și-au cerut scuze și spun că așa-zisa gară din Costinești, dar și cea din Neptun, au intrat în programul de modernizare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si