A fost o noapte specială în Las Vegas, unde a avut loc finala campionatul de fotbal american Super Bowl. Au participat zeci de vedete americane, iar toate privirile au fost ațintite spre Usher, care a cântat pe arenă la pauză. Artistul a avut invitați speciali, între care Alicia Keys, cu care a creat un moment aparte, a transmis Simona Pătruleasa.

Usher a făcut spectacol la Super Bowl

Îmbrăcat ca un rege și așezat pe un tron modern. Așa a apărut pe arena din Las Vegas marele artist Usher, care a dominat scena timp de 13 minute. A cântat cele mai cunoscute piese ale carierei sale, care i-au adus 8 premii Grammy. Cântărețul de R&B a avut și zeci de dansatori care au făcut spectacol într-o mare de aplauze.

Cel mai impresionant moment al show-ului a fost apariția cântăreței Alicia Keys. Îmbrăcată în roșu, în fața unui pian de aceeași culoare, Alicia a început cu versurile unei piese celebre- If I ain't got you...

Iar apoi, momentul a continuat cu celebrul cântec My boo.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Publicul a fost în extaz la momentul lui Usher, care la un moment dat s-a dezbrăcat la bustul gol. Cei născuți între 1980 și 2000, adică generația Milenialilor, și-au amintit de acele vremuri cu muzică r&b extrem de bună.

La finala de fotbal american, care a avut loc pe cea mai scumpă arenă din lume, au participat și zeci de vedete americane între care și Taylor Swift.

Artista a venit să-l susțină pe iubitul ei, Travis Kelce, jucătorul echipei Kansas City Chiefs, care a și câștigat campionatul aseară. Și actrița Blake Lively, cunoscută pentru rolul din Gossip Girl, a fost fotografiată lângă Taylor, purtând un trening roșu accesorizat cu brățări și lanțuri aurii.

Deliciul fotografilor a fost însă apariția lui Jay-Z. A venit pe stadion cu fiicele sale Blue Ivy și Rami, cu care a fost foarte atent. Beyonce a privit defilarea din tribune.

Citește și: Cine este artistul care a plecat încătușat de la premiile Grammy? A câștigat trei trofee, după care a fost arestat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si