Bine ați venit în Zanzibar, arhipelagul minune de coasta de est a Africii. Zanzibar nu e o destinatie de vacanta. Este o stare, un vis trait aievea, paradisul pe pamant- in cea mai pura forma a lui. De cum pui piciorul pe nisipul fin ca matasea si iti scalzi ochii in turcoazul infinit al oceanuoui indian stii ca ai venit in locul perfect de vacanta.

Clima este preponderent tropicală, cu o temperatura a aerului care poate atinge 40 de grade Celsius în plin sezon și 30 de grade in apa...dar briza face ca atmosfera sa fie uimitoare.

Pornind de la acest peisaj de poveste, plecăm într-o călătorie de neuitat la aproape 6.000 de km distanță față de București. În Zanzibar, există resorturi de 4 și 5 stele unde vine adesea celebrități, precum Madonna sau Bill Gates. Însă pentru localnicii care lucrează în acest lux lux- nu contează eticheta turistului.Aici este valabila mai presus de toate zicala: clientul nostru- stapanul nostru, iar toti oaspetii sunt tratati cu aceeasi atentie si zimbete largi.

Relaxare și intimitate pentru turiști în Zanzibar

Toate hotelurile de aici sunt încercuite de zeci de mii de plante, arbori, arbuști, palmieri, iar flora bogată în vegetație de un verde crud îi creează turistului intimitate.

Toate piesele de mobilier din unitățile de cazare sunt din lemn de abanos sau palmier. Incadrate in peisajul exotic, hotelurile nu sunt asemenea clădirilor înalte pe care le-ați mai văzut în Europa, ci bungalouri cu grădini private, unele avand cabine de duș sau cadă cu jacuzii dir4ect in curte, printre plante. Totul organizat pentru intimitatea și confortul turistului.

Clima tropicală e mediu propice pentru apariția țânțarilor și a altor insecte.

De aceea toate paturile din hoteluri au baldachin. De asemenea, doamnele și domnișoarele se pot bucura fie pe plajă, fie în resort de mai multe tipuri de masaj: de relaxare.... în baie de flori frangipani, de rejuvenare corporală, masaj anticelulitic sau vestitul rasfat al Cleopatrei.... în baie de lapte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prețurile pentru astfel de servicii pornesc de la 30 de dolari și ajung la 60 de dolari.

TIPURI DE MASAJE ÎN ZANZIBAR
- de relaxare
- de rejuvenare corporală
- anticelulitic
- în baie de lapte- masaj Cleopatra

PREȚ: 30- 60 de dolari

În Zanzibar, se vorbește limba suahili, care este cea a băștinașilor, cât și engleza. Iar moneda în care puteți plăti sunt atât șilingul tanzanian, cât și dolarul american.

Cea mai bună vacanță în Zanzibar este de toamna până primăvara

Perioada recomandată în care să mergeți aici în vacanță este octombrie-martie.Apoi începe sezonul ploios.

„Prețurile pleacă undeva de la 1.000 de euro de persoană cu 7 nopți de cazare și poate ajunge până la 2.500 de euro în funcție de clasificarea hotelului.


Turiștii când vin aici, sunt informați de ghizii locali, ei fac excursii cu ei, le explică traseele, ei sunt foarte prietenoși, localnicii sunt foarte prietenoși”, spun cei de la agențiile de turism.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fascinanta insula va va lasa amintiri de neuitat, incepand cu locurile care miros a nucă de cocos, vanilie și frangipani,pana la plajele care imbie la relaxare si resorturile unde turiștii pot închiria vile de tip honey moon.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si