Potrivit presei elene, doi adulți, soț și soție și-au pierdut viața în urma impactului puternic. Victimele, în vârstă de 45 și 48 de ani, au murit pe loc. Cei doi copii cu vârste de 7, respectiv 10 ani, au fost grav răniți, au transmis autoritățile din Grecia.

Accident cumplit în Grecia. Doi români au murit

Mașina în care familia de români se afla a intrat în coliziune cu un TIR la kilometrul 18 de pe autostrada Salonic-Serres, care face legătura cu granița greco-bulgară.

RThess a transmis că un accident rutier a avut loc în jurul prânzului pe 16 august, pe Autostrada Națională Salonic-Serres.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR la kilometrul 18 de pe autostradă.

Impactul a fost devastator. Șoferul mașinii și soția sa, care se aflau în mașina cu numere de România, au suferit răni care s-au dovedit a fi incompatibile viața.

Poliția elenă a confirmat că este vorba despre două persoane de cetățenie română cu vârste de 45, respectiv 48 de ani.

Familia locuia în Cluj-Napoca. Cei doi adulți erau din Sighetu Marmației. Roland nu mai avea părinți, familia o mai avea doar pe mama femeii moarte și fratele ei. 

Copiii din mașină sunt în stare gravă

Familia se îndrepta spre Bulgaria pentru a se întoarce acasă, în România. În autoturism se aflau și copiii familiei cu vârste de 7 și 10 ani. Ambulanțele i-au preluat imediat pe minori, a căror stare de sănătate pare a fi foarte gravă.

În urma impactului puternic, pe Autostrada Națională Salonic- Serres coada de mașini s-a transformat într-o coloană impresionantă.

Ne-am întors recent din Grecia. Din păcate unii intra in depășire fără motiv. Ești în concediu alocați suficient timp. Este necesar să îți iei și pauze scurte la un anumit interval. Prețuiți-va viața!”, a scris un român pe Facebook după accidentul cumplit de la Salonic.

Oamenii legii au pornit o anchetă pentru a stabili modul în care s-a produs teribilul accident în care două persoane și-au pierdut viețile și doi minori se află în stare gravă în urma accidentului devastator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si