Fie că vorbim de divertisment, mâncare sau de serviciile de pe plajă, toate au ajuns la prețul maxim din acest sezon. Așa că fiecare turist se descurcă cum poate.

Ca să facă economie, turiștii vin cu șezlongurile de acasă

Cu o investiție de cel mult 200 de lei, se rezolvă problema șezlongurilor și a umbrelei pe plajă pentru toată vacanța. Pentru mai mulți ani la rând, așa fac tot mai mulți turiști.

„Da, scump, 50 de lei un șezlong e foarte scump, părerea mea. Sau 80 de lei... foarte scump”.

Oamenii au preferat să investească în șezlonguri pliabile pentru economii care se simt la buget.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un nou val de căldură în România: Jumătatea de țară, sub cod galben și portocaliu de caniculă. Temperaturile vor ajunge la 41 de grade

Și saltelele gonflabile se dovedesc a fi o variantă utilă, mai ales că pot fi folosite și pe plajă în loc de șezlong, dar și în apă.

În sudul stațiunii Mamaia, prețul pentru un șezlong pornește de la 40 de lei pe zi.

Tarifele cresc dacă ne îndreptăm spre zona de fițe din Nord și ajung până la 100 de lei. În Eforie Nord, prețurile sunt cuprinse între 30 și 60 de lei. În Vama Veche găsim șezlonguri cu 50 de lei dar și cu 100 de lei pe zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si