Dupa aproape patru zile de chin- in care au fost captivi pe insula greceasca Samothraki,  sutele de romani parca si-au pierdut mintile cand a venit prima nava sa-i duca pe continent.

Cum cozile erau kilometrice si locuri n-au fost pentru toti- a inceput o rascoala pentru bilete.

ELENA MIHALACHI, turistă: Dupa ce noi am luat ultimele bilete au anunutat ca nu mai exista niciun fel de alt bilet.

Oamenii au inceput sa urle pur si simplu sa urle si sa fie foarte foarte suparati, sa se impinga, un gard s-a rupt. Nu a fost nimeni ranit si nu a fost nimeni pus in pericol absolut real.

Fara bani- nemancati si nedormiti- oamenii si-au pierdut cumpatul. Un roman acuza reprezentantii Garzii de Coasta elene ca l-ar fi luat la bataie dupa ce-ar fi indraznit sa ceara informatii: „M-a batut, mi-a dat cu pumnul in fata. A zis sa nu mai vorbesc”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

LILIANA MAXIM NICULESCU, turistă: A fost punctul care a declansat conflictul dintre politia greaca si romani, conationalul nostru a fost bagat in sectia de politie, a fost lovit si tot martorii spun ca omul respectiv a avut nevoie de ingrijiri medicale. 

Liliana si Cristian sunt printre cei 1500 de turisti romani blocati pe insula. Au reusit doar sa urce masina pe feribot- dupa care au aflat cu stupoare ca nu mai sunt bilete pentru navele care transporta pasagerii.

CRISTI MINCULESCU: Nu ni s-a comunicat nimic, nu stim cand ajungem, cum ajungem, totul e un haos. Am stat la coada mult si bine.

Mai multe nave ar trebui sa ajunga in aceasta seara si la noapte- dar nimic nu e sigur. Cel mai probabil multi dintre ei vor reusi sa ajunga spre casa abia joi.

Grecia ramane in continuare sub asediul incendiilor masive de vegetatie. Pentru a doua oara in aceasta vara, insula Evia este din nou in flacari.

In numai o zi, locuitorii din trei sate s-au trezit inconjurati de focul care se raspandeste cu repeziciune.

Ministerul roman de Externe a emis atentionari de calatorie pentru zonele periculoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si