Să spui sejur tradițional în Maramureș pare deja un pleonasm. Însă gazdele duc conceptul de vacanță ca la bunici la cu totul alt nivel. Mai nou, turiștii  pot închiria costume populare pentru Slujba de Înviere. În plus, fotografiile devin cu adevărat speciale în ținuta maramureșeană, a transmis Simona Pătruleasa.

Vacanță în costume tradiționale închiriate

Suntem într-o pensiune din Breb, județul Maramureș.

Aici turiștii se pot caza pentru o minivacanță de 5 zile.

Viorica, administrator pensiune- Pachetul costă între 300 și 400 de lei de persoană pe zi, cu masă festivă de Paște, cu plimbat cu căruța, mers la biserică în costume tradiționale, pot să le îmbrace, să facă poză, să meargă la biserică.

Gazda a pregătit deja mai multe costume pentru vizitatori.

Citește și: VIDEO- Paștele vine înaintea salariilor. Puțini sunt cei care și-au pus bani deoparte pentru masa în familie. ,,Iei un pic din fiecare, și la prețurile care sunt, nu luați mare lucru''

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rămânem în localitatea care oferă și alte oportunități pentru fotografii de neuitat prin peisajele uimitoare. Locul e înțesat de pensiuni, iar pregătirile sunt în toi.

Veronica, administrator pensiune- Ne pregătim de vacanță, turiștii urmează să vină de săptămâna viitoare, acum facem curățenie, apoi urmează să facem peparatele tradiționale.

Un sejur de 5 zile costă aproximativ 1500 de lei de persoană.

În acești bani intră și bunătățile tradiționale pregătite de gazde.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si