Unul dintre hotelurile de 2 stele din Mamaia este haos arhitectural, scufundat intr-o mizerie ce nu face cinste celei mai scumpe statiuni de la mare.

Camerele care se vand mai ieftin decat in orice alta parte sunt modeste: gresia e sparta, mobilierul este vechi, iar in baie abia daca ai loc sa te misti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mergem spre nordul statiunii, unde luxul incepe sa-si spuna cuvantul. Un hotel de trei stele- curat, ce-i drept, are insa o conducere neserioasa. O spun turistii care astazi au aflat ca nu au unde sa se cazeze, desi au achitat acum doua luni.

In aceeasi situatie este si un grup care a platit prin tichete de vacanta.

Turistii au primit, in cele din urmp, camere la alte hoteluri tot de trei stele, cu aceleasi conditii. Insa oamenii pot depune plangere la Protectia Consumatorului pentru disconfortul de care au avut parte in prima zi de vacanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si