Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Vacanță în mizerie, la Mamaia. Reportaj cu camera ascunsă

Vacanta de groaza pentru sute de turisti, sositi in Statiunea Mamaia! In timp ce unii au cumparat sejururi la un hotel scufundat in mizerie si gunoaie, altii s-au trezit ca si-au folosit tichetele de vacanta la o unitate de cazare, care brusc nu mai are locuri pentru ei. Reportajul Știrilor Kanal D este filmat cu o camera ascunsa si este menit sa arate partea nevazuta a Perlei litoralului romanesc.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre hotelurile de 2 stele din Mamaia este haos arhitectural, scufundat intr-o mizerie ce nu face cinste celei mai scumpe statiuni de la mare.

Camerele care se vand mai ieftin decat in orice alta parte sunt modeste: gresia e sparta, mobilierul este vechi, iar in baie abia daca ai loc sa te misti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mergem spre nordul statiunii, unde luxul incepe sa-si spuna cuvantul. Un hotel de trei stele- curat, ce-i drept, are insa o conducere neserioasa. O spun turistii care astazi au aflat ca nu au unde sa se cazeze, desi au achitat acum doua luni.

In aceeasi situatie este si un grup care a platit prin tichete de vacanta.

Turistii au primit, in cele din urmp, camere la alte hoteluri tot de trei stele, cu aceleasi conditii. Insa oamenii pot depune plangere la Protectia Consumatorului pentru disconfortul de care au avut parte in prima zi de vacanta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI