Ilinca Vandici a dat hainele groase de iarnă, pe costumul de baie. Vedeta Kanal D și-a dorit câteva zile de răsfăț, departe de casă, intr-un loc exotic... și a ales Zanzibar. Relaxată și frumos bronzată Ilinca ne arată locurile minunate unde își petrece vacanța.

Ilinca se bucură de o mică escapadă cu soțul ei, unde petrec cîteva zile singuri în paradisul de pe malul Oceanului Indian cu mult soare, liniște și răsfaț de cinci stele.

Ilinca Vandici se răsfață în vacanță la cinci stele, în Zanzibar

NU este un sejur doar de stat la plaja, Ilinca și Andrei experimenteaza și alte activitati specifice zonei.

„Ieri am încercat să ne urcăm pe catamaran, dar Oceanul Indian nu a ținut cu noi, valurile erau enorme și ni s-a făcut tututor rău, așa că am fost nevoiți să ne întoarcem la mal”, povestește Ilinca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și cum Zanzibar e o destinatie exotică provocatoare, Ilinca i-a pregătit soțului sau un cadou inedit de ziua lui, explorarea parcurilor naționale unde vor descoperi cu adevărat frumusețea Africii.

„Este unul dintre cele mai frumoase safariuri din lume. De-abia aștept să văd animalele în habitatul lor natural. Doua zile vom petrece în safari.
Totul este safe, în siguranță, intr-adevăr purtam măști în momentul în care avem un transfer de făcut, sau când mergem la masa, sau în momentul în care intram în spații închise.

Pe plaja nu poartă nimeni mască, dar noi încercam să păstram distanta în general”, spune Ilinca Vandici. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si