A fost cosmar pe ambele sensuri ale DN1 pentru cei care au avut drum prin statiunile de pe Valea Prahovei. Cozile de masini s-au intins pe zeci de kilometri. Pana si politistii de la rutiera au fost depasiti de situatie.

Pentru foare multi romani, vacanta de Paste s-a incheiat, iar acum, dupa cum vedeti, oamenii au de trecut testul rabdarii. Suntem la intrare in Predeal si deja coada de masini s-a format chiar din acest loc.

sunt masini care circula bara la bara pe distante de zeci de kilometri, iar aceeasi situatie persista in toate statiunile de pe Valea Prahovei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Primele imagini de la cimitirul Progresul din Capitală, la priveghiul designerului Răzvan Ciobanu! E înconjurat de multe flori

In timp ce pe hartie avem deja sute de kilometri de autostrazi, romanii isi fac nervi ori de cate ori pleaca sau vin din vacanta.

Forfota mare a fost si in pensiuni si hoteluri. Majoritatea turistilor de Paste pleaca si sunt inlocuiti de cei veniti sa se distreze de 1 Mai.

Sunt turisti care chiar si-au prelungit sejurul cu o zi sau doua, tocmai ca sa evite aglomeratia de pe sosele. Si pe autostrada soarelui, A2, este forfota mare in aceste zile, iar autoritatile au luat masuri speciale. Au scos un elicopter pentru supravegherea soselei expres catre mare, dar si un Porsche, pentru a-i putea prinde pe vitezomani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si