Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Vacanta petrecuta in trafic. Haos pe drumurile din Romania

A fost haos astazi pe drumurile Romaniei. Turistii care au petrecut Pastele au plecat spre case, iar locul lor este luat acum de cei care se duc sa se distreze de 1 Mai. In timp ce autostrada soarelui e pazita de politie cu un elicopter si o masina de mare viteza, agentii scosi pe DN1 cu greu au facut fata traficului extrem de aglomerat din statiunile de pe Valea Prahovei.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

A fost cosmar pe ambele sensuri ale DN1 pentru cei care au avut drum prin statiunile de pe Valea Prahovei. Cozile de masini s-au intins pe zeci de kilometri. Pana si politistii de la rutiera au fost depasiti de situatie.

Pentru foare multi romani, vacanta de Paste s-a incheiat, iar acum, dupa cum vedeti, oamenii au de trecut testul rabdarii. Suntem la intrare in Predeal si deja coada de masini s-a format chiar din acest loc. sunt masini care circula bara la bara pe distante de zeci de kilometri, iar aceeasi situatie persista in toate statiunile de pe Valea Prahovei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Primele imagini de la cimitirul Progresul din Capitală, la priveghiul designerului Răzvan Ciobanu! E înconjurat de multe flori

In timp ce pe hartie avem deja sute de kilometri de autostrazi, romanii isi fac nervi ori de cate ori pleaca sau vin din vacanta.

Forfota mare a fost si in pensiuni si hoteluri. Majoritatea turistilor de Paste pleaca si sunt inlocuiti de cei veniti sa se distreze de 1 Mai.

Sunt turisti care chiar si-au prelungit sejurul cu o zi sau doua, tocmai ca sa evite aglomeratia de pe sosele. Si pe autostrada soarelui, A2, este forfota mare in aceste zile, iar autoritatile au luat masuri speciale. Au scos un elicopter pentru supravegherea soselei expres catre mare, dar si un Porsche, pentru a-i putea prinde pe vitezomani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI