„În ultima săptămână din vacanța mobilă a elevilor, mulți copii au luat o pauză de la schi și au mers să cunoască dinozaurii. În parcul tematic din Râșnov, sute de prichindei au admirat animalele preistorice și le-au aflat poveștile. Mulți dintre ei se vor întoarce aici pentru programele „școala altfel” și „săptămâna verde ”, atunci când vor avea parte de numeroase surprize”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Vacanță printre dinozauri

Animale preistorice, reproduse in mărime naturală, în Parcul de dinozauri de la Râșnov, i-au atras pe copiii aflați în vacanță în această perioadă. Celia și Amira, două fetițe din Sibiu, s-au îndrăgostit de puii de dinozaur.

Și această familie din Făgăraș s-a bucurat de prima vizită la parcul de dinozauri. Experiența i-a lăsat pe cuvinte atât pe copii, cât și pe adulți.

Citește și: Oradea: începe betonarea primului picior al pasajului intermodal de pe Calea Borșului

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mii de copii au vizitat parcul de dinozauri în vacanța mobilă din această perioadă dar administratorii obiectivului turistic se așteaptă la un număr și mai mare de vizitatori, în timpul programelor Școala Altfel și Săptămâna Verde.

„Au activități incluse, între care trei sunt gratuite, la alegere, din cele șapte. Printre care avem laser labirint, atelier de pictură, ghidaj printre dinozauri, ghidaj cu dendrolog, au cinematograful 9D, au plimbare cu dino-trenulețul, traseul de aventură chiar.

La fiecare zece copii, un profesor însoțitor intră gratuit”, a explicat Raluca Râșnoveanu, reprezentant Dino Parc.

Parcul de dinozauri de la Râșnov se întinde pe o suprafață de patru hectare și găzduiește peste 120 de exemplare preistorice reproduse în mărime naturală, conform ultimelor descoperiri paleontologice. Cel mai mic măsoară în jur de 30 de centimetri, iar cel mai mare are o lungime de 50 de metri.

„De la exemplare mature, în mărime naturală, până la pui de dinozauri, peste 120 de astfel de exemplare pot fi admirate aici, în parcul de dinozauri de la Râșnov, iar în curând și alte animale preistorice vor apărea în această pădure. Prețul unui bilet de intrare este de 32 de lei pentru copii și 42 de lei pentru adulți”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: