În inima naturii, înconjurat de munții Bucegi și masivul Piatra Craiului, acest chalet luxos din Moieciu de Jos a devenit destinația de vacanță perfectă pentru foarte mulți turiști. Pentru ca turiștii să aibă parte de confortul unui hotel luxos, administratorii cabanei s-au gândit să le ofere oaspeților și facilități pe măsură. De departe, atracția locației este piscina exterioară.

Cazările cu piscină atrag clienții

După ce ies din chalet, turiștii pot să vină aici în zona lor privată de plajă unde au fost puse câteva șezlonguri, dar și un baldachin pentru relaxare.

Însă piesa de rezistență este această piscină infinity, care are o suprafață de 32 de metri pătrați, iar apa este încălzită la peste 30 de grade Celsius.

Inițial, administratorii le-au oferit oaspeților doar un simplu ciubăr, dar au realizat că este nevoie de mai mult pentru a ieși în evidență și a atrage turiști. Așa a apărut piscina cu priveliște spectaculoasă către munții Bucegi. Și chiar daca vara se încheie, locația este rezervată complet și în primele săptămâni de toamnă.

Piscina ne ajută la partea aceasta, cred că un 20% ne-a ridicat gradul de ocupare. Septembrie este full booking. Cabana se închiriază integral, sunt șapte camere, capacitate de 14 persoane. Prețurile în timpul săptămânii 3500 de lei pe noapte, iar în weekend-uri 5000 de lei pe noapte, a declarat Ciprian Sasu, administrator hotel. 

Nici în interiorul cabanei luxoase nu s-a făcut rabat la calitate.

Fiecare dormitor are o suprafață generoasă și baie proprie. În zona de living deschis oaspeții au la dispoziție o bucătărie complet mobilată și utilată cu aparatură de ultimă generație.

Majoritatea am văzut că preferă să își gătească ei, cumva vin, se relaxează, se deconectează puțin de oraș. Lângă avem  zona de dining, unde pot servi masa, a declarat Ciprian Sasu, administrator hotel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și mansarda a fost transformată complet într-un spațiu de cinema și zonă de relaxare.

N-avem televizoare în cameră, dar în schimb am pregătit pentru oaspeții noștri o zonă de videoproiector unde se pot uita la netflix în timp ce savurează un pahar de vin, iar în același timp am pregătit o zonă cu băncuță, o zonă instagramabilă, cum am numit-o noi de unde pot să admire și view-ul spre munții Piatra Craiului, a declarat Ciprian Sasu, administrator hotel.

Este cerere mare pentru locații cu piscine exterioare și în Poiana Brașov. La acest hotel de patru stele din stațiune turiștii au la dispoziție două jacuzzi-uri și o piscină cu apă încălzită unde oaspeții se pot bălăci în voie cât e ziua de lungă.

Are și piscină exterioară, piscină interioară și fiind aproape de casă noi suntem niște clienți mai vechi și venim în fiecare an, de două-trei ori pe an. Vremea ține cu noi, este chiar cald, a declarat un turist.

Citește și: Experiment: Turiștii care vizitează Veneția doar pentru o zi vor fi taxați cu 5 euro: „Este un prim pas”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Avem o cerere foarte mare din partea oaspeților cazați, se fac programări toată ziua. Este deschis până la miezul nopții. Avem o vreme bună cu siguranță în septembrie, motiv pentru care se fac rezervări pe perioada din prima parte a lunii, a declarat Bianca Socol, front office manager.

Cât timp vremea va rămâne frumoasă, bazinele exterioare vor fi deschise pentru oaspeți. Odată cu venirea frigului, turiștii se vor putea bălăci în piscinele interioare ale hotelurilor din Poiana Brașov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si