Tarifele biletelor de avioane și ale pachetelor de vacanță au ajuns la îndemâna oricui, spun specialiștii în turism după ce prețurile au scăzut semnificativ.

Citește și: VIDEO- Sejur la castel, în vârf de munte. Tot mai mulți clienții aleg să vină la munte în perioada de toamnă, pentru aerul curat și liniște

Cosmin Marinof, director agenție de turism: „Luna octombrie vine cu reduceri foarte mari până la vacanța copiilor, până în ultimele zile din octombrie.

Tarifele pentru octombrie, pentru luna noiembrie, pentru începutul lunii decembrie sunt cele mai mici din an.”

Tarifele pentru o vacanță în Egipt pornesc de la 350 de euro de persoană

Românii se pot bucura de vacanțele mult așteptate chiar și în extrasezon.

Cosmin Marinof, director agenție de turism: „De exemplu, în Egipt tarifele încep de la 350 de euro de persoană pentru 7 nopți cu all inclusive, zbor inclus, practic este mai ieftin să mergi în vacanță decât să stai acasă. Avem în continuare charterele de vară care operează încă în Tunisia, tarife foarte mici 350-400 de euro de persoană, Antalya unde vacanțele sunt ieftine și vremea este perfectă.”

Oferte de nerefuzat sunt și spre alte destinații. O vacanță în Salalah, Oman costă în jur de 1.000 de euro de persoană, iar în Dubai pornește de la 675 de euro. Mulți au ales zborurile din București spre Egip.

Iar prețurile sunt de nerefuzat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„250 de euro, doar zborul? Zborul all inclusive, hotel.”

„Am luat un sejur de la o agenție și ne-a costat mai ieftin cu 1.000

de euro. Și cât v-a costat vacanța? Tot sejurul 640 de euro de persoană. Am economisit 1.000 de euro.”

Cristi pleacă în Turcia, unde vrea să profite de vremea bună.

„În vacanță mă mai bucur puțin de viață că încep vacanța într-o săptămână și o mai fentez puțin. Sunt ok, nu sunt prețuri piperate, sunt normale. Este mai bine să mergem toamna în vacanță.”

Iar cei care au deja asigurată cazarea la rude, se bucură că biletele de avion s-au ieftinit. De exemplu, această doamnă are zbor în Spania.

„Mergem la rude. Dar biletul de avion cât a fost? Eu l-am luat mai ieftin, a fost la 110 euro dus-întors. De obicei e mai scump, l-am prins așa ieftin, că obicei e mai scump.”

Reprezentanții agențiilor de turism spun că prețurile se vor menține scăzute până la începutul lunii decembrie, când se așteaptă la un flux mare de călători.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si