„Astăzi se deschide Târgul de Turism din Capitală, unde vor fi lansate pachete de vacanță pentru toți cei care vor să își programeze concediile din timp. Colega mea, Larisa Rațiu, este chiar acum acolo și ni se alătură cu detalii”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

S-a deschis Târgul de Turism din Capitală

Larisa Rațiu: S-a dat startul Târgului de Turism de anul acesta.

Care sunt cele mai atractive oferte aflăm chiar acum de la Oana Netbai, PR managerul al acestui eveniment. Aș vrea să ne vorbești puțin despre pachetele turistice pentru litoralul românesc.

Oana Netbai: În cadrul Târgului de Turism al României, pachetele turistice pentru litoralul românesc atât pentru concediul de vară, cât și pentru perioada Paștelui și a vacanței de 1 mai beneficiază de o reducere de 30 la sută. Cei care doresc să își achiziționeze un concediu la Mamaia, de exemplu, într-un hotel de patru stele, într-un regim all inclusive, trebuie să plătească de la trei mii cinci sute de lei de persoană, iar cei care doresc să ajungă în Olimp, de la trei mii de lei de persoană, tot regim all inclusive, într-un hotel de patru stele.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fetița care s-a aruncat în gol 60 metri pentru a-și salva viața și a ajuns într-un lac montan

Larisa Rațiu: Dar în străinătate care sunt cele mai convenabile oferte de anul acesta?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oana Netbai: Și anul acesta topul destinațiilor pentru străinătate rămân Turcia, Grecia și Bulgaria. În Turcia, de exemplu, se poate achiziționa o vacanță cu prețul începând de la trei 389 regim hotelier, all inclusive, la patru stele sau dacă îți dorești mai aproape de casă, în Bulgaria, de la 89 de euro.

Larisa Rațiu: Care crezi că va fi cea mai râvnită vacanță de anul acesta în anul 2024?

Oana Netbai: Potrivit specialiștilor în turism, anul acesta se va înregistra o creștere cu 30 la sută a rezervărilor pentru destinațiile exotice: Bali și Maldive sunt în topul destinațiilor exotice. Prețurile încep de la 800 de euro la Târgul de Turism al României, dar pot ajunge și la 70 de mii de euro pentru că cea mai scumpă vacanță de la târg este 70 de mii de euro în Maldive.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Larisa Rațiu: Îți mulțumim, Oana, pentru toate aceste informații.

Așadar, toți cei care vor să descopere mai multe pachete turistice pentru vacanța de vara aceasta o pot face aici, la Târgul de Turism din Capitală care rămâne deschis până pe data de 18 februarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si