Maratonul de vaccinare din Capitală pare să dea roade. În doar două zile, peste 16 mii de persoane au fost vaccinate în cele două centre.

Deși cifrele sunt îmbucurătoare, românii nu sunt nici acum prea convinși de utilitatea vaccinului, dar dorința de a călători nestingheriți este cea care îi împinge spre centrele de imunizare.

Bucureștenii se gândesc la vacanțele de vis

Cum temperaturile din termometre ne indică tot mai mult că vara e aproape, bucureștenii au început deja să se gândească la vacanțele de vis din țară sau de peste hotare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Medicul Virgil Musta: Visez la o vară frumoasă pentru toată lumea

Oamenii au aglomerat centrele de vaccinare cu gândul că, după rapel, își vor pregăti bagajele pentru concedii.

Iar călătoriile nu sunt singurele avantaje. Ccei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor să fie siguri că lipsa vaccinului nu le va pune piedici.

Citeste si: O veste excelentă: Aproape 700.000 de doze de vaccin Pfizer sosesc luni în ţară

Peste 110.000 de persoane, vaccinate sâmbătă

Sâmbătă, la nivel național, s-a înregistrat un record al persoanelor vaccinate-peste 110 mii. Cum autoritățile nu s-au așteptat la aglomerarea din centrele de imunizare, a fost nevoie și de suplimentarea urgentă a dozelor de vaccin.

Citeste si: Nou record de vaccinări în 24 de ore, în România! Câte reacţii adverse au fost înregistrate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si