Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Val de amenzi pentru șoferii din Capitală. Pentru ce au fost sancționați

Razie de amploare astazi in Capitală. Poliţiştii de la Rutieră au luat la verificat şoferii care încalcă marcajul continuu şi circulă ilegal pe linia de tramvai. In doar câteva ore, oamenii legii au amendat zeci de şoferi.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În intersecţia dintre Şoseaua Viilor şi Calea Şerban Vodă, din Capitala, pentru şoferii indisciplinaţi, a devenit un obicei să evite cozile formate la semafor. Deşi îşi scurtează timpul petrecut in trafic, ei incalcă grav regulile de circulaţie. La fel a făcut şi un şofer care a ignorat faptul că în intersecţie sunt poliţişti şi a intrat pe linia de tramvai.

Polițist: Aţi fost oprit pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu. Amendă 6-8 puncte, fără puncte penalizare. 870 de lei, 435 de lei in 15 zile.

Citeste si: VIDEO| Emil Boc, în război cu desenatorii de graffiti. Edilul are o „armă” ecologică

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

În aceeaşi situaţie se află şi un şofer tras pe dreapta de agenţi. Deşi a greşit, bărbatul recunoaşte că nu este prima dată când încalcă regulile.

Unii dintre şoferii opriţi habar nu aveau ce regulă au incălcat. Mulţi dintre ei au dat vina pe grabă, insă asta nu i-a scutit de amendă.

Val de amenzi pentru șoferii din Capitală

În vizorul polițiștilor au intrat șoferii de autovehicule care depasesc coloana oprita la culoarea rosie a semaforului, dar si cei care nu respectă indicaturul de ocolire montat in refugiul de tramvai.

Din acelaşi motiv a fost amendat şi tânărul devenit celebru după o şicanare in trafic cu vatmanul unui tramvai. Pe lângă faptul că s-a ales cu maşina lovită de 3 ori, bărbatul a fost amendat şi lăsat fără permis de conducere.

Citeste si: Salariul minim brut a crescut de la 1 ianuarie la 2.230 lei. Totodată, și amenzile de circulație vor crește cu 50%

Daca drumul e prevăzut cu 3 benzi iar ultima este linie de tramvai, puteti circula pe ea doar daca nu blocati circulatia tramvaielor. De asemenea e important sa nu depasiti marcajul continuu atunci cand treceti de pe banda 2 pe banda 3

In această dimineaţă, în doar câteva ore oamenii legii au amendat peste 70 de şoferi, iar alţi 19 au rămas fără permis de conducere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI