Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Val de caniculă în România! În București, de la căldură, șinele de tramvai s-au curbat

34 de grade au fost înregistrate astăzi în centrul Bucureștiului.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Astăzi, toți cei care locuiesc în sudul și sud-estul țării au avut nevoie să pornească aerul condiționat în locuință. În București a fost atât de cald încât s-au curbat șinele de tramvai, iar acesta este doar începutul, căci meteorologii anunță un val de caniculă. Diana Buzea are detalii”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: Temperaturi extreme în România în luna iunie 2024

34 de grade în centrul Bucureștiului

Din cauza căldurii s-au curbat șinele de tramvai, iar traficul a fost blocat timp de 30 de minute pentru a se efectua reparații.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

În weekend sunt așteptate valori termice cuprinse între 36 și 37 de grade la umbră, în partea de dus și sud-est a țării.

Citește și: Vijeliile se mută în cealaltă jumătate a țării. Cod galben de vreme extremă de la ANM- HARTA

Astăzi, în centrul Bucureștiului, au fost 34 de grade. În Călărași, Oltenița sau Afumați, temperaturile au fost de 38, 37 și respectiv 35 de grade.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI