Șarmant, cuceritor și din cale-afară de talentat! Artistul Valentin Sanfira este omul căruia Dumnezeu i-a dat după muncă și răsplată. A pornit pe calea succesului încă din liceu, dar drumul nu a fost deloc ușor și nici rapid. Însă odată găsit ritmul potrivit, Valentin a ajuns unde și-a dorit. Povestea unui succes îndelung muncit ne-o spune chiar el, în minutele următoare, a transmis Cristina Dorobanțu.

Valentin Sanfira, drumul spre succes

A ajuns pe culmile succesului și se simte împlinit. Dar a muncit din greu pentru fiecare minut de glorie. Primii pași i-a făcut încă din adolescență, când se străduia să mențină echilibrul între dorințele mari și resursele materiale mici.

Mergeam la liceu aveam două cămăși. Stăteam la cămin și aveam două cămăși. Mă duceam la nunți sâmbăta. Aveam o cămașă alba și un sacou, sâmbăta cântam în acea cămașă și duminica dimineață ajungeam la prima oră, o spălam cu apa rece că la cămin doar marțea aveam apa calda și joia. Am cântat pe toate scenele de la casele de cultură, în tot Gorjul, în toate cătunele din Oltenia, am cântat și pe remorci dimineața, deschidea oblonul la remorcă puneau un macat popular, orchestra, câțiva în spate, noi acolo și cântam dimineața la târguri. Oamenii de prin piață veneau cu gogoși că eu le făceam dedicații pe scena, cum coborâm de pe scenă, gogoașa venea lângă scenă, a declarat Valentin Sanfira.



Adolescența deloc ușoară l-a ambiționat să nu renunțe niciodată la visul său.

Pentru mine, Doina Gorjului era un vis de neatins, dar, iată că Dumnezeu a făcut să fiu angajat la 18 ani și a fost o rampă de lansare, a declarat Valentin Sanfira.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

S-au scurs 15 ani de la acel moment, iar Valentin privește în urmă cu maturitatea omului care a muncit pentru fiecare bănuț câștigat.

Muncă, foarte multă, dar oamenii te iau că un pachet nu doar ca repertoriu, asta am observat eu la mine. Oamenii prin aparițiile TV încep să te cunoască și ca om. Dacă tu ești om ok și îți vezi de treabă și aduci bucurie pe scenă, că eu sunt un om vesel, a declarat Valentin Sanfira.

Nu a uitat niciodată de unde a plecat, iar familia i-a rămas busolă de bun simț și respect. Trăiește pentru public și este conștient că fără fanii săi, talentul său poate nu ar cântări atât de mult.

Fără să vrei, dragostea publicului poate să te schimbe un pic, dar trebuie să-ți aduci aminte ce ai fost și de unde ai plecat, și nu am oricum, că dacă mă duc la Dănciuleșți mă pune mama și tata la muncă și îmi aduc aminte imediat și se coboară milităria jos din pod. Au stat o oră să dăm autografe, toți oamenii au rămas cu noi. E cel mai frumos sentiment, e cel mai frumos sentiment și le mulțumesc din toată inima pentru că e o luptă ca să păstram cântecul popular, a declarat Valentin Sanfira.

Acum, după atâtea strădanii și muncă, Valentin Sanfira este în topul celor mai îndrăgiți și răsfățați soliști de muzică populară ai noii generații. Dar nu se culcă pe-o ureche și muncește continuu la noi și noi proiecte, prin care să mențină dragostea și aprecierea fanilor.

Acum, în perioada sărbătorilor, pregătește un turneu național împreuna cu un alt coleg de bresla, Raul.

Citește și: VIDEO- Andreea Popovici și fiica, colind de Crăciun. Ce cadouri au primit micuții artistei de muzică populară, de la Moș Nicolae?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si