Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vali Vijelie, la șpriț cu un șef din Poliție. Gafa incredibilă a manelistului

Un nou scandal pune într-o lumină proastă imaginea și-așa pătată a Poliției Române. Artistul Vali Vijelie, recent amendat de oamenii legii după un concert pe litoral, s-a lăudat, în direct la televizor, că în seara respectivă a stat la șpriț cu un șef din poliție și că nici măcar n-ar fi fost sancționat.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gafa manelistului, pe care ulterior a negat-o, a atras după sine o anchetă a oamenilor legii, care au aflat că, într-adevăr, alături de Vali Vijelie ar fi petrecut șeful adjunct al poliției din Năvodari.

Aceste imagini au fost filmate într-un restaurant dintre Mamaia și Năvodari, unde Vali Vijelie a sustinut un concert vinerea trecută. Sute de oameni se îngrămădiseră să-l vadă pe artist cântând pentru clienții localului.

Cântarea a fost întreruptă de girofarele poliției

Pentru că petrecerea depășise orele impuse de autorități, cântarea a fost întreruptă de girofarele poliției, iar agitația a fost stinsă cu o amendă de 1000 de lei, dată lui Vali Vijelie pentru tulburarea liniștii publice.

Pățania mai mult l-a amuzat pe artist, care în urmă cu câteva zile spunea, nepăsător, că n-a primit sancțiune, ci doar i-a fost oprită cântarea:

”A venit multa lume, a venit si politia. Nu ne-a amendat, au dansat si ei cu noi, dar isi faceau datoria si i-au pus pe oameni sa respecte distanta”.

Citeste si: VIDEO| La mare, aglomerat şi plin de nereguli

Cine este cel cu care Vali Vijelie a băut un șpriț

Culmea, gafa artistului a continuat acum la o emisiune în direct unde a repetat faptul că nu a fost amendat, ba din contră, că, în timpul petrecerii, chiar a băut un șpriț cu șeful poliției. N-a menționat, însă, despre cine era vorba, așadar oamenii legii din Constanța au deschis o anchetă.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Aglomerație pe litoral, în weekend. Bătaie pe un loc de plajă la Costinești

Văzând că vorbele sale au agitat apele, artistul a spus că a făcut o glumă și că n-a petrecut, de fapt, cu niciun polițist.

Adevărul a ieșit, însă, la suprafață. Surse din anchetă spun că este vorba despre adjunctul Poliției Năvodari, care s-ar fi aflat, într-adevăr, la masa manelistului în noaptea petrecerii. Contactati telefonic pentru o reacție, nici Vali Vijelie și nici angajatul M.A.I nu au răspuns solicitărilor reporterilor.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă adjunctul poliției Năvodari a încălcat vreo lege și în ce împrejurări s-a aflat în interiorul localului, în seara concertului susținut de Vali Vijelie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI