Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Valul 4 să mai aștepte, la noi e petrecere

În fața valului 4 anunțat de medici și autorități, românii se pregătesc de luptă umăr la umăr - cu paharul în mână, la petreceri fără limite. Că sunt pe litoral, la munte sau în centrul vechi al Capitalei, oamenii caută numai distracție și nimeni nu mai ține cont de vreo prevenție! Iată dovada.

Razvan Ilie,

Specialiștii ne avertizează să fim cu băgare de seamă, căci nu e de joacă. Noua mutație Delta e mult mai contagioasă, iar o dată ce apucă să se răspândească, numărul de îmbolnăviri ar putea trece pragul de 5 mii pe zi. [Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În caz că izbucnește valul patru al pandemiei- cum avertizează medicii- pe români cu siguranță nu-i prinde acasă, ci la terase sau prin cluburi, unde petrec ca în vremurile bune- fără vreo teamă de boală. Aseară, în centrul vechi al Capitalei, a fost Cod Roșu de distracție!

„Am în plan să iau covid, varianta Delta!”, „Nici nu cred în covid, e o porcărie!” spun tinerii petrecăreți.

Citeste si: VIDEO- Chinul drumului spre casă

Cod Roșu de distracție în Centrul Vechi

Tinerii din Centrul Vechi se gândesc numai la distracție, nu vor să audă de valul patru al pandemiei: „Mă distrez foarte bine și am băut foarte mult. Dumneavoastră? De unde sunteți? Kanal D. Ok. Vă pup și vă iubesc!”
- „Distrați-vă cât sunteți tineri. Distrați-vă!”
- „Sper să nu se dea drumul la carantină.... să vină toată lumea în centrul vechi la cel mai bun club. Vă iubesc!”
- „Sunt și la distracție și la muncă... Cum le combini? Foarte bine. Sufletește le combin. E foarte multă lume în centrul vechi, nu ți-e frică de valul 4? Nu. Nici nu cred în Covid, e o porcărie!”
„Am în plan să iau covid, varianta Delta!”

Citeste si: Prima țară din Europa lovită de valul 4 de coronavirus. Situația este tot mai gravă

Tinerii, imuni la teama de COVID. "Vreau toate tulpinile, tot"

După ce-a dat peste cap nenumărate beri- tânărul a devenit imun la orice...
„Da, vreau toate tulpinile, tot.. și boli cu transmitere sexuală... sunt aici, vă aștept...... nu știu în ce zi suntem în primul rând!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Iar ăsta a fost țelul suprem al tuturor!
„Ne distrăm că asta e viața! Care e planul? Ne îmbătăm, ne îmbătăm mangă!”
„Club, club, shoturi, bere.... nu ne drogăm, dar chestii de tineri!”

Citeste si: Avertisment: următoarea variantă a SARS-COV2 ar putea fi super-letală

Măștile de protecție, inexistente

Că au stat umăr la umăr nu a fost o problemă pentru nimeni, iar măștile de protecție împotriva virusului care încă-și face de cap- parcă nici n-au existat vreodată!
„Oricum, oamenii se strâng.... îmi place la înghesuială!” 
„Mai mult pentru bătrâni e nasol, oricum ei nu vin aici, deci...!”
„E o porcărie dată de stat să ne bage în casă- să facă bani... Nici alimente nu ne dă.. să ieșim la revoluție, bă!”

Nimic nu stă așadar piedică în calea distracție. Ring de dans s-a ivit oriunde....„Să ne distrăm că ne place viața!”, spun ei.

Iar în brigada veselă s-au înrolat rapid și străinii. Unii fascinați de viața de noapte a capitalei....
„E un oraș drăguț. Incredibil. Minunat. Venim din Franța în vacanță! Un oraș drăguț!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alții puțin dezamăgiți că n-au găsit mai multă nebunie! „Oamenii aici sunt plictisiți... Noaptea trecută am fost în Vama Veche și acolo a fost minunat, dar aici e plictisitor. Oamenii stau doar la mese, nu dansează, nu e așa drăguț!”

Pline ochi au fost și cluburile din Mamaia.

Totuși, specialiștii ne avertizează să fim cu băgare de seamă, căci nu e de joacă. Noua mutație Delta e mult mai contagioasă, iar o dată ce apucă să se răspândească, numărul de îmbolnăviri ar putea trece pragul de 5 mii pe zi. În multe țări din Europa deja face ravagii!

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI