Doar muzica valurilor s-a auzit astăzi în Vama Veche, iar liniștea absolută a fost terapie pentru turiștii care nu vor să se mai despartă de mare. Aleile au fost pline de tineri, iar pe plajă vamaiotii se relaxau privind peisajul.

„Am stat pe plaja, relaxare. Am făcut și o băiță dar era un pic cam rece apa, in rest ok...”,

spun turiștii.

Aceste blonde frumoase au venit în Vama Veche ieri, când cei mai mulți erau pe picior de plecare. Cu tălpile în nisip și pregătite cu costumele de baie pe o vreme cam racoroasa, doamnele s-au încălzit cu o tărie.

Turiștii au petrecut încă o noapte pe plaja boemă din Vama Veche

Terasele au rămas deschise, așa că la această cherhana renumită peștele sfârâia pe plită la ora prânzului. Rapanele erau și ele întoarse de pe o parte pe alta, iar aroma pescărească le-a făcut mare poftă de mâncare acestor oaspeți din Botoșani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Da, deci am avut Drob de midii, tradițional totul tradițional că la cherhana. Sper sa ramana la fel cherhanaua asta, ca e foarte misto.
In fiecare an venim la cherhana si mancam... Proaspăta gustos, altfel decât cel congelat de la noi”, povestesc turiștii.

La o altă terasă, niște vamaioti autentici se refăceau după zilele de distracție- unii cu cafea, iar alții, cu bere:

„S-a baut mult, s-a facut si pillates...”, glumesc oamenii.

Turiștii din Vama Veche, distracție doar până la ora 22.00

Pentru cei care mai au încă, energie, urmează o nouă seară de aventură pe tărâmul libertății. Chiar dacă libertate, în Vama Veche, înseamnă momentan până la ora 10 seara.

„Nu am cuvinte să spun cât e de frumos și cât e de plăcut să fiu aicea. Nu, nu am cuvinte să spun asta, dar în principiu este... cum să spun eu... raiul pe pământ”, spun turiștii.

Cele mai multe pensiuni din Vama Veche vor rămâne deschise în weekend, mai ales că temperaturile vor depăși 15 grade și în perioada următoare. Mica stațiune din sudul litoralului se va umple din nou, până la refuz, în minivacanța de Rusalii, la jumătatea lunii iunie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si