Plaja din Vama Veche este neîncăpătoare în acest final de săptămână. Zeci de mii de turiști se bucură de muzica DJ-lor, de marea albastră și de nisipul fin. Printre ei se numără și mulți străini veniți de peste hotare special pentru atmosfera boema.

Unii abia anul acesta au făcut cunoștință cu Vama, dar spun că se vor putea despărți cu greu de ea.

Vama Veche, locul unde distracția e asigurată

"Ne mai întâlnit, promit că o să vin de fiecare dată, de câte ori o să am ocazia. Atmosfera, oamenii, mâncarea absolut tot. Senzațional, prețurile sunt foarte mici"

Alții sunt clienți fideli și au ajuns să considere Vama Veche a doua lor casă.

" Venim aici de foarte mulți ani este foarte frumos. Este o atmosferă foarte plăcută în Vama Veche, nisipul este foarte fin, apa este exact cum trebuie, nici foarte adâncă, e minunată și un pic de valuri. Fiecare stațiune are ceva frumos, dar noi aici ne simțim ca acasă".

" Mă simt mai bine aici. La Mamaia mi se pare mai s-au modificat și plajele nu mai e ce era înainte".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

" Poți să faci orice și nu simți că te judecă nimeni, fiecare vibe-ul lui și n-are nimeni treabă cu nimeni".

Nici măcar aglomerația nu i-a mai deranjat pe turiști. Cei care s-au trezit de dimineață, au reușit să închirieze un șezlong. Ceilalți s-au mulțumit cu o porție de stat la soare, pe cearșaf.

"Este full, dar... este ok nu stăm ca și sardinele. Încerc să mă trezesc să prind un șezlong liber, că ieri de exemplu nu prea am prins astăzi a trebuit să mă trezesc mai devreme".

Pe plaja din Vama Veche l-am întâlnit și pe Costeluș, un câine îndrăgostit de litoral.

"- Îi place foarte mult. Noi stăm aici toată vara, în Vamă. Nu pot să stau fără el

- Cum îl cheamă?

- Lușiu, care vine de la Costel, Costelușiu".

Distracția nu a fost însă lipsită de incidente. După o petrecere organizată pe plajă, unde vedeta a fost alcoolul, trei tineri au ajuns în coma alcoolică. Au fost găsiți spre dimineață, pe plajă, și au fost transportați la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si