Un copac a căzut peste un autoturism aflat în trafic, la intrarea în municipiul Reșita dinspre Cuptoare, zona Minda, în cursul zilei de sâmbătă.

La momentul impactului, în mașină se aflau 4 persoane. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Reșița, SAJ, IPJ.

Citește și: Risc mare de avalanșă în România. Zăpada a atins doi metri

Un minor a murit

În urma accidentului, au fost transportate la spital 3 persoane: un minor de sex masculin, care a fost găsit inconștient și părinții lui cu atac de panică. Din nefericire, tânărul în vârstă de 14 ani  nu a supraviețuit.

Citește și: Zăpadă viscolită chiar și cu 90 de km. pe oră

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Începând cu ora 17:15 au fost ridicate restricțiile de pe DJ608A Borlova-Muntele Mic, circulația fiind reluată în ambele sensuri.

Vântul a făcut ravagii inclusiv la Comloșu Mare. Acesta a smuls din rădăcini un copac care a căzut peste o mașină aflată în mișcare. Pasagerii au scăpat nevătămați.

Citește și: VIDEO- România- din nou sub val polar. Ger crunt se anunță în perioada următoare

Codul Galben de viscol și ninsori a făcut prăpăd

Codul Galben de viscol și ninsori a solicitat pompierii militari timișeni să intervină în Municipiul Timișoara pentru:

  • degajarea unui copac căzut pe autoturism pe strada Meletie Drăghici;
  • degajarea unui copac căzut pe alee, pe Calea Aradului;

Citește și: Prognoză meteo ANM duminică, 5 februarie 2023. Ninsorile și temperaturile scăzute vor pune stăpânire pe România

  • degajare cabluri de pe carosabil pe Calea Lugojului și strada Marginii;
  • degajare panou publicitar pe Calea Șagului;
  • degajare copac căzut pe gardul unei case pe strada Stuparilor.

Citește și: Anastasia, tânăra moartă în accidentul teribil de la Bucea, plânsă de toți apropiații săi: „Drum lin spre cer”

Recomndări pentru populație

Evitați să porniți la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informați-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.

Citește și: VIDEO- Dispozitivele precum navigația din mașină: posibil pericol la volan?

Înainte de plecare, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).

Urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un șofer beat a provocat un adevărat dezastru în Gorj. Omul a lovit parapetele de beton și a ajuns în curtea unei case

Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.

Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si