„Vestea i-a făcut pe mulți să se grăbească și să facă rost de bani pentru a cumpăra acum, pe ultima sută de metri, o casă nouă. Așa se face că, un singur dezvoltator a vândut numai luna trecută 15 apartamente”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Vânzări record înainte de mărirea TVA-ului

Silviu Văduva este dezvoltatorul unui complex imobiliar de lux, din zona de nord a Capitalei.

A construit aici sute de apartamente de 2 și 3 camere iar în ultima lună a înregistrat vânzări record. Cei mai mulți sunt clienți care au vrut să prindă TVA-ul actual, de 5 la sută.
Iar valul de clienți chiar înainte de încheierea anului se explică în bani. Modificările codului fiscal aduc, de la 1 ianuarie, scumpiri în ceea ce privește prețul locuințelor noi. Vorbim despre cele de până in 120 de mii de euro, care au maximum 120 de metri pătrați.
Natalia este unul dintre clienții care s-au grăbit să-și cumpere o locuință cu TVA-ul actual, de 5 la sută. Sărbătorile o prind, așadar, în propria casă.

Citește și: VIDEO- Scad sau nu prețurile la apartamente în anul 2024? Sfaturile unui agent imobiliar de succes

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se anunță scumpiri semnificative pe piața imobiliară și la prețul de bază al apartamentelor noi. În zona de nord a Bucureștiului nu vor fi reduceri pe viitor, ci dimpotrivă. Cele mai vândute sunt apartamentele de două camere.
În acest moment, prețul unui apartament nou într-un complex rezidențial pleacă de la suma de 100 de mii de euro pentru două camere și poate ajunge la 200 de mii de euro pentru locuințele de 3 camere cu priveliște la lac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si