„Curg rezervările pe litoralul românesc, iar vara care urmează ar putea fi cea mai aglomerată din ultimii ani. Cu toate acestea, turiștii sunt mult mai selectivi când vine vorba de stațiunea aleasă. Vor să evite plajele arhipline din Costinești și caută alte variante. Acolo unde zonele cu nisip au fost extinse, și rezervările sunt în număr record”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Curg rezervările pe litoralul românesc

Mai nou, turiștii își fac planuri de vacanță în funcție de experiența anilor trecuți. Cum aceste imagini nu sunt pe placul tuturor, oamenii caută stațiuni fără aglomerație.
Ne mutăm într-o agenție de turism unde descoperim că Mamaia și Costinești nu mai sunt pe primele locuri.
„Eforie Nord și Sud sunt cele mai căutate, în principiu Eforie nord este cea mai solicitat dintre ele. În Eforie Sud pot să vă spun că s-au făcut investiții în ultimii ani în infrastructura hotelieră”, a explicat directorul unei agenții de turism.

Citește și: VIDEO- Tuzla, destinație mai puțin cunoscută, care atrage turiști în tot anul. Localitatea are o plajă sălbătică de senzație

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Anul trecut, un singur tour operator a adus 71 de mii de turiști în Eforie Nord și Sud. Acum, zona a câștigat o nouă porțiune de plajă.
„Recepția noilor suprafețe de nisip a fost făcut după 4 ani de lucrări. Vorbim de 5,7 km de plajă nouă, realizată cu 3 milioane de metri cubi de nisip adus din largul Mării Negre”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.


Plaja a cucerit 150 de metri din teritoriul ocupat de apă.
„Discutam de o plajă care în anii trecuți nici măcar nu a existat, atât în spatele meu cât și în față. Marea ajungea până în dig, iar astăzi putem spune ca aproximativ 23 de hectare de plajă vor fi date în folosință”, a explicat Mircea Fechet, ministrul Mediului.
La Agigea încă se lucrează pe o porțiune. Acolo a fost deja finalizată altă zonă de plajă de 80 de metri lățime și 800 de metri lungime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si