Care sunt noile prețuri ne spune Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Scad prețurile de pe litoral

„În această perioadă, pe litoral, tarifele sunt cu aproximativ 25 la sută mai mici. Dacă vorbim de șezlonguri să știți că mulți operatori din stațiunea Mamaia au reduceri de 10-20 de lei. În centrul și sudul stațiunii veți putea închiria un șezlong cu 30i de lei, iar în zona de lux, de la 70 de lei.

Mai ieftin veți găsi pe plajele din Constanța. Aici, un șezlong se închiriază cu 25 de lei de persoană. Reducerile se simt la bar, dar și în restaurante. De pildă, toate băuturile sunt mai ieftine cu un leu sau doi lei, iar la mâncare prețurile sunt reduse cu până la 20 la sută.
Meniul zilei, care la începutul lunii august costa 35 de lei, acum este la 30 de lei de persoană. Vestea bună este că de la 1septembrie începe și programul „Litoralul pentru toți”, cel care aduce cele mai mari reduceri la cazare. Până în prezent s-au înscris în program 48 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral care pun la dispoziția turiștilor aproximativ cinci mii de locuri de cazare pe noapte”, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește și: VIDEO- Polițiștii spun că au fost semafoare pe litoral. Polițist detașat la Constanța: "Nu ne-au lăsat absolut deloc să acționăm pe alcool sau droguri"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si